Szjg 8-ban hol van ez a rész?
Figyelt kérdés
Amikor mondta a Cortez Reninek, hogy neki is volt egy közös száma vele. Hányadik oldalon van?? Nagyon idegesít, hogy nem találom, valakiiiii.2013. márc. 25. 13:54
1/6 anonim válasza:
8/1 végén!az oldalszámot nem tudom pontosan,bocsi:S de nemrég olvastam!:)))
2/6 A kérdező kommentje:
Jajj de jó. :) Köszi, megvan. :)) 273. oldal
2013. márc. 26. 12:05
4/6 anonim válasza:
Sajna még nem járok ott..:((
Kedeves 3.: Ez a mondat 100% Virág volt:)
5/6 anonim válasza:
Mint már előttem mondták a 273. oldal (Am Március 8., csütörtök). Reni azt mondja, hogy a közös számuk:Taylor Swift-You belong with me (mert ez róla, Cortezről és Vikiről szól és amúgy a tizedikes "kapcsolatukra" érti) Mire Cortez azt mondja, hogy ő a tizedikes kapcsolatukhoz csak egy dalt tud kötni: Three Days Grace-I hate everything about you.
6/6 anonim válasza:
Ez a magyar szövege az I Hate Everything abut you-nak. http://www.youtube.com/watch?v=HpgwiNG1jBY
Ze pedig a Taylor swift-nek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!