Melyik Stephen King könyvet érdemes elolvasnom?
Figyelt kérdés
tudom,eléggé megfognak oszlani a vélemények, de nekem most csak egyetlen egy könyv fér bele az időmbe,és kiváncsi lennék, h szerintetek melyik a legjobb2009. szept. 15. 22:14
2/14 anonim válasza:
Mobil..vagy a Carrie..Mindkettő nagyon jó,bár én mindegyiket imádom!
3/14 anonim válasza:
A mobil nagyon király, azt imádtam, le sem tudtam tenni. A ragyogást olvastam még, az nem tetszett. A kedvencek temetőjét filmen láttam, nagyon para volt, elolvasnám könyvben :)
4/14 anonim válasza:
Bár minden könyvét nem olvastam, de ami a legjobban megfogott, az "AZ" volt. Mesterien megírt, ijesztő és összességben olyan "Kinges" regény. Ezt mindenképpen olvasd el!
5/14 anonim válasza:
Nehéz választani...
A setét torony kötetek, Talizmán, Ragyogás, Borzalmak városa, A halálsoron, Tortúra ( kétszer is olvastam ), Hasznos holmik. Most a Fekete Házat olvasom.
Ha kicsit kalandosabbra vágysz, akkor a Talizmánt, ha pszichopatábra akkor a Tortúrát javasolnám.
Hozzátenném, hogy szerintem a legjobb írót választottad, ha izgalmas olvasmányban szeretnél részesülni.
6/14 anonim válasza:
Halálsoron,Kujo,vagy az AZ-t ajánlanám most hirtelen.Mellesleg a film se volt semmi a Halálsoronból,nekem nagyon tetszett.
7/14 anonim válasza:
Attól függ...ha tényleg csak egy könyv fér b ele az idődbe, akkor az AZnak ne állj neki semmiképpen, mivel a két kötet együtt 1400oldalt tesz ki :).Ha a rövidebbek közül kellene ajánlanom egyet, akkor a ragyogást, vagy az állattemetőt ajánlanám. Carrie az egyik legrövidebb de King első regényei közül való, és elég kiforratlan még a stílusa, szóval ha nem ismered a munkásságát akkor nem biztos hogy tetszeni fog. Cujo is nagyon jó, és Borzalmak városa is (bár utóbbi kicsit hosszabb)
8/14 anonim válasza:
HOLTSÁV.
Kiemelkedően jó, a kedvenc könyvem.
9/14 anonim válasza:
Halálsoron, Kujo, Titkos Ablak, Kedvencek temetője. Rettegés háza
10/14 anonim válasza:
Én mindegyik könyvét olvastam,iszonyat nehéz erre válaszolni.Legszívesebben azt mondanám persze,hogy olvasd el mindegyiket, de mondjuk kezd a Ragyogással,aztán ha ráérzel az ízére akkor ugysem tudod abbahagyni és sorba jön a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!