Nóri98 kérdése:
Szeretném elolvasni:Battle Royale-t és nem tudom jóötlet-e?
Figyelt kérdés
Anyukám nem biztos ,hogy megengedi.Miért az annyira véres lenne?
segítsetek,nagy dilemmában vagyok. :) :) :)
2013. márc. 10. 16:50
1/10 anonim válasza:
Olvasd el, csak ajánlani tudom, nekem a kedvenc könyvem. Persze, hogy véres, hiszen több tucat gyerek öldökli egymást, meg önmagát nem is akármilyen módokon... De olvastam már durvábbat is.
Ha nem bírod az ilyen típusú sztorikat, hajlamos vagy a rossz álmokra, akkor viszont várj még pár évet vele. :D
2/10 anonim válasza:
Ha anyukád nem engedi -akk gondolom ismeri- akkor sztem az alapsztori miatt nem, mert sztem ezzel nem árulok el nagy titkot, úgy kezdődik h egy iskolai osztály osztálykirándulásra megy, majd a kormány elrabolja őket és rákényszerítik őket a Battle Royale játékra, ahol meg kell egymást ölniük. De összességében nem vészes.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi,köszi most már nagyon érdekel! :) :)
2013. márc. 10. 17:06
4/10 Mirk válasza:
Szerintem nincs sok dolog amit egy 14-15 éves gyerek ne bírna befogadni, vagy ne adj Isten, ne tudna már róla rég. A Battle Royale nem félelmetes, nem annyira véres, egyszerűen jó olvasmány. Nem kell tőle tartani.
5/10 anonim válasza:
Nekem tetszett a könyv, mindenképpen ajánlom.
6/10 A kérdező kommentje:
Jó,de csak 12-vagyok akkor is jó?
2013. márc. 10. 19:48
7/10 anonim válasza:
Ha jó a gyomrod (mondjuk én cseppet sem féltem tőle, pedig én is 12 éves voltam, amikor olvastam), akkor imádni fogod. Nekem mai napig a toplistás könyveim közé tartozik.
8/10 AccountManagerkovács válasza:
A könyv lóf*sz a Battle Royale mangához képest. Na AZ brutális, véres és erőszakos. De egyébként én is ajánlom a könyvet, bár 12 évesen talán valami könnyedebbel kellene kezdeni:)
9/10 A kérdező kommentje:
Én Az Éhezők Viadalát olvastam és láttam na az nagyon tetszett!!!! :) :)
2013. márc. 11. 18:36
10/10 anonim válasza:
háát, szerintem az Éhezők viadala kicsit más, mint ez......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!