Battle Royale-hoz hasonló könyvek?
Hallottam valami legyek uráról,az ilyen?Ezenkívül még vannak?
(Az éhezők viadalát kérlek ne említsétek).
Előre is köszönöm!
Köszönöm,bár most nem igazán mangákra gondoltam.A manga verzió szerintem egyébként nagyon rossz lett ebből.
A gantz-ot már többen is ajánlották nekem,azt megnézem akkor :)
Az Éhezők Viadalával mi a gond? Én nagyon szerettem...
Egyébként van még egy hasonló könyv:
Veronica Roth: A beavatott
Bár nem olvastam még, itt csücsül a polcomon... De hamarosan én is sort kerítek rá.
Majd szólj, hogy mit fogsz olvasni. :D
Semmi gondom nincs vele,csak elég gyanús,hogy akár a BR-ből is merített az író(nő?).Mindegy,nem is igazán ezért írtam ki,inkább csak azért,mert már ismerem.
Rendben,szólok.Ha megtetszik a könyv,akkor úgyis elolvasom,a mangát pedig nagyon hamar el lehet olvasni :)
Én olvastam a Legyek urát, és szerintem nem sok köze van a Battle Royale-hoz. Az alap szituáció, a világ, amiben játszódik, a szereplők kora, teljesen más. Nagyon jó könyv, tudom ajánlani. (Azért halottból sokkal kevesebb van benne.)
Mangát tudnék ajánlani egy párat még, de könyv most nem jut eszembe. A Battle Royale elég egyedi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!