Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » (HP) Ki volt a kedvenc párosot...

(HP) Ki volt a kedvenc párosotok a Harry Potterből? Kinek a halála rázott meg titeket a legjobban? Melyik szereplőt utáltátok a legjobban, és melyiket szeretéttek a legjobban? Kiről/Miről/Kikről olvastattok volna még? Miért?

Figyelt kérdés

Nem muszáj olyan párost választanotok, akik a könyvekben összejöttek. Az utolsó két kérdés pedig, pl. siriusékról, azért mert...

Előre is köszi, ha válaszolsz.

2013. márc. 8. 19:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Lily-Piton és Harry-Hermione :) Sajnos egyik sem jött össze :(

Piton halála nagyon megrázott azon az egy pillanaton sírtam, mikor olvastam.

Dumbledoret azért nem szeretem mert egy manipulatív gazember, és nélküle Sirius még mindig élne.

A kedvencem Piton. Bírom a humorát.De tényleg :)

A tekergőkről nagyon szívesen olvastam volna még, esetleg Lily és Piton barátságáról. Nagyon érdekelnek ezek

2013. dec. 21. 19:06
 22/25 anonim ***** válasza:
boccs hogy belekérdezek,de hogy érted az hogy Dumbledore nélkül Sirius még mindig élne?
2013. dec. 21. 19:42
 23/25 anonim válasza:
100%

1. Fred/Hermione - Nem hiszem el, hogy a kor legfényesebb boszorkánya Ronnal jön össze :) Én nagyon szeretem Ront, de akkor is. És kövezzetek meg, tudom hogy Fred még Ronnál is gyerekesebb, de valahogy szeretem őket együtt, és így Fred se halna meg :)

2. Azt hiszem, egyértelmű hogy az egyik Fred :) És még Remus Lupin

3. Utáltam:Lucius Malfoyt

szerettem: Hermione

4. Remustól, Lilyről és Lunáról.

2014. jan. 4. 18:55
 24/25 anonim válasza:
100%

Fred és George ! A két csínytevő .:))

Fred halála nagyon mélyen érintett . Majdnem elsírom magamat mindig ,ha erre gondolok . Ő a kedvenc szereplőm .

Bellatrix Lestrange-ot utálom a legeslegeslegeslegeslegeslegjobban . :@

2014. febr. 1. 21:04
 25/25 anonim ***** válasza:
Nekem Piton és Lily a kedvenc párosításom, örültem volna ha összejönnek. Én Dolores Umbridge-ot utálom a legjobban
2021. márc. 29. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!