(HP) Ki volt a kedvenc párosotok a Harry Potterből? Kinek a halála rázott meg titeket a legjobban? Melyik szereplőt utáltátok a legjobban, és melyiket szeretéttek a legjobban? Kiről/Miről/Kikről olvastattok volna még? Miért?
Nem muszáj olyan párost választanotok, akik a könyvekben összejöttek. Az utolsó két kérdés pedig, pl. siriusékról, azért mert...
Előre is köszi, ha válaszolsz.
Lily-Piton és Harry-Hermione :) Sajnos egyik sem jött össze :(
Piton halála nagyon megrázott azon az egy pillanaton sírtam, mikor olvastam.
Dumbledoret azért nem szeretem mert egy manipulatív gazember, és nélküle Sirius még mindig élne.
A kedvencem Piton. Bírom a humorát.De tényleg :)
A tekergőkről nagyon szívesen olvastam volna még, esetleg Lily és Piton barátságáról. Nagyon érdekelnek ezek
1. Fred/Hermione - Nem hiszem el, hogy a kor legfényesebb boszorkánya Ronnal jön össze :) Én nagyon szeretem Ront, de akkor is. És kövezzetek meg, tudom hogy Fred még Ronnál is gyerekesebb, de valahogy szeretem őket együtt, és így Fred se halna meg :)
2. Azt hiszem, egyértelmű hogy az egyik Fred :) És még Remus Lupin
3. Utáltam:Lucius Malfoyt
szerettem: Hermione
4. Remustól, Lilyről és Lunáról.
Fred és George ! A két csínytevő .:))
Fred halála nagyon mélyen érintett . Majdnem elsírom magamat mindig ,ha erre gondolok . Ő a kedvenc szereplőm .
Bellatrix Lestrange-ot utálom a legeslegeslegeslegeslegeslegjobban . :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!