Tudtok ajánlani könyveket? A Twilight és a Harry Potter a kedvenc könyvem!
Cassandra Clare: Csontváros
Jonathan Stroud: Bartimaeus trilógia
Miért nem olvasol fanfictiont? A fanfiction.net tele van jobbnál jobb Twilight és Harry Potter sztorikkal. Tényleg nagyon szórakoztatóak.
Robin Hobb műveivel is megpróbálkozhatnál esetleg.
Star Wars. Én imádom, ugyanúgy mint a hp-t. Nem tom' van-e köztük össze függés, de nálam egyforma.
Összesen kilenc könyv van, és ajánlom az összes elolvasását. Mégegyszer mondom, nem tom' de nekem ugyanolyan mint a hp. Csak egy kicsit több benne a... nem tudom, hogy mondják.
A könyvek címei:
Bajlós árnyak, Klónok támadása, Sithek bosszúja, Egy új remény, A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér, A Birodalom örökösei, Sötét erők ébredése, Az utolsó parancs.
Imádom az sw-t! És persze ajánlom. Ha nem szereted a star warsot (ami szerintem képtelenség) akkor írok más könyv címeket is.
ÉN Harry Potter fan vagyok és most egy könyvsorozat nagyon tetszik
A címe: 39 kulcs
Röviden arról szól hogy 2 árva kulcsokat keres a világ minden táján
Nincs benne varázslat de nagyon jó!!!
Cassandra Clare:csontváros
üvegváros
hamuváros
Esetleg Meg cabottól a Mediátor sorozat.
Philip Pullman: Arany iránytű
Illetve ami még nekem nagyon tetszett az a Csúfok, Szépek, Különlegesek, sajnos nem emlékszem hogy ezeket ki irta de nagyon tudom ajánlani
Darren Shan,ha el akarsz szakadni a romantikától és kicsit belenézni a horror fantasyba.A Vámpírkönyvek nagyon jók,izgalmasak és a karakterek szerethetőek,inkább kaland kategória.Másfajta vámpírok szerepelnek benne mint a Twilightban.Naggggyon mások(juhhú!)
A Démonvilág már véresebb,de megint nagyon izgalmas.És érdekes a felépítése.
A Város trilógia már teljesen felnőtt fantasy,még nem olvastam,de azt mondják hogy kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!