Közvélemény kutatás! A Szent Johanna Gimi könyvsorozatból kinek melyik rész tetszik legjobban?
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 16:15
22/37 anonim válasza:
Fúúú, nehéz döntés. Ha választanom kéne a 8.-as(ok) Meg a 7-est is bírom, mert oan klassz a szalagavató :) Ja, meg az 5-ös, azt ki hagyja ki? Meg a 4-es mivel Virág éééés Ricsiii :D
23/37 anonim válasza:
Én kettőt mondok, mert nem tudom eldönteni :)
Ketten
Útvesztő
26/37 anonim válasza:
Mindegyik másért. Az 1., mert hé! az volt mindennek a kezdete. Az Együttre annyira nem emlékszem. A 3. azért volt jò, mert szétbőgtem a fejem. Olyan szomorù volt, hogy Arnold elmegy.. Team Arnold volt még nagyon.:) Aztán a 4.. Sok minden történt, Ricsi és Virág összejöttek, Cortez meg Viki szakítottak, Arnold Reni csòk a könyvtárban, Cortez elvitte olvasòkör helyett motorozni Renit.. Az 5.ben annyit szenvedtek.. De végül összejöttek. 6.-ban minden poén volt. 7.-ben rájöttek, hogy az utolsò évük, pályaválasztások. Meg remgeteg minden. :D A 8.-at még nem olvastam végig. De az osztálykiránduláson.. Te jó ég! Tudtam, hogy Ric si nevezte be a karaoke versenyre. És.tudtam
28/37 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2013. márc. 17. 12:12
29/37 anonim válasza:
Ha tényleg választani kéne akkor az Örökké. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!