Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Metro 2034 vége?

Metro 2034 vége?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy ti mit gondoltok, mi történhetett Artyommal, Szásával és Leonyiddal?

Nekem a vége kicsit zavaros volt sok megválaszolatlan kérdést hagyott maga után.

Remélem lesz folytatása.

2013. márc. 3. 11:56
1 2
 11/15 anonim válasza:
Szerintem Artyom így is-úgyis meghal, mert ha ő robbantja be akkor ott marad a vízbe, ha meg őt lőtték le akkor kicsivel előbb hal meg, de én úgy emlékszem, hogy ő ugrott a telefonhoz. Szása is meghalhatott, kivéve, ha nem növesztett hirtelen kopoltyút. Leonyd meg szintén meghalt. Én arra lennék kiváncsi inkább, hogy Hunterrel, Homérosszal mi lesz?
2013. aug. 1. 20:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Amúgy eredetileg az író amikor a 2033-at írta, meg akarta ölni Artyumot, csak az olvasók ellenezték, lehet ezért öli meg a 2034-ben, bár 2035 lesz elvileg, szóval biztos kiderül, most Az ég gyökerei könyvet olvasom, Rómában játszódik, ajánlom azoknak akik szeretik a metro 2033 világát
2013. nov. 26. 23:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Nos, meg a multkori konyvbemutaton azt mondta a Glukhovsky, hogy Szasa es Artyom is eletben marad a konyv vegere. Egy Artyom valoban meghalt, de az nem az az Artyom volt. :D Kicsit furcsa, de igy van...
2013. nov. 29. 20:50
 14/15 anonim válasza:
Szóval. Látom hogy itt egyes emberek rohadtul el vannak tévedve XD. Először is. Az az Artyom aki ebben a könyvben van ez nem az az Artyom aki a 2033 ban van. És ha emlékeztetek volna a 2033 ra ott volt egy Popov nevű emberke a Dobrinyinszkaján. És milyen érdekes hogy a 2034 ben szereplő Artyom ot is Popov nak hívják. Gondolom így már világos. És igen Artyom meghal. Másodszor. Leonyidot hasba lövik amikor elkezd furulyázni. A harmadik pedig Szása. Hát igen. Én úgy gondolom hogy nem halt meg bár eléggé zavaros a vége mivel úgy van megcsinálva hogy belefulladt a vízbe plussz még az a sok hulla maradvánnyal elég nehéz lenne bárkit is megtalálni. Szerintem ő eljutott a Smaragdvárosba. És akkor itt lenne egy egyéni teória is. Szerintem Leonyid nem halt meg. A könyv nem tesz arra utalást hogy megtalálták volna a holttestét a Tulszkaján. Lehet hogy Szása magával cipelte e Smaragdvárosba és meggyógyította?
2014. márc. 3. 10:46
 15/15 anonim válasza:
72%
A last lightban az "eredeti" Artyomnak lesz felesége, akit Anna-nak hívnak. A metro 2034ben viszont említik Popov Artyom feleségének a nevét, ami ott Gálja. Így valószínűleg nem egyezik a két karakter.
2015. márc. 23. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!