Metro 2034 vége?
Az lenne a kérdésem, hogy ti mit gondoltok, mi történhetett Artyommal, Szásával és Leonyiddal?
Nekem a vége kicsit zavaros volt sok megválaszolatlan kérdést hagyott maga után.
Remélem lesz folytatása.
Direkt ilyen zavaros, hogy te magad döntsd el, hogy kivel mi történt. :) Szerintem Szása eljutott a Smaragdvárosba, hiszen a holtteste nem került elő, Artyom valószínűleg meghalt, legalábbis ha jól emlékszem, akkor vége felé írja, hogy a telefontól ellépő katonát lelövik, hogy Leonyiddal mi történik, arról meg fogalmam sincs. Még nem gondolkoztam el rajta.
Egyébként valószínűleg nem lesz folytatása, legalábbis Glukhovsky még régebben mondta, hogy nem tervezi azt, hogy továbbírja. Viszont, ha érdekel, akkor van egy úgynevezett Metro Universe sorozat, amihez bárki írhat könyvet, ami 2033-ban a saját lakhelyed metrójában játszódik. [link]
Köszi a válasz.
Aki a telefon mellé lépett az biztos Artyom volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!