Tudtok ajánlani valami izgalmas ifjúsági könyvet 13-14 éveseknek? Hasonlót mint a twilight a Szent Johanna Gimi. De az se baj ha más csak jó legyen?
Meg Cabot könyvei.
Ezekből ajánlom: Tinibálványt, Egy igazi amerikai lány 1-2 (a 2es kicsit pikáns, de én is 13 évesen olvastam és élveztem is), Neveletlen hercegnő naplója (az egész sorozatot) valamint Nicola és a vikomt (ez egy 1800-as években játszódó könyv, ha nem szereted az ilyenfajta könyveket, akkor nem ajánlom) könyvek tetszettek a legjobban. :)
Cat Clark-Entangled
Helena Silence-Enigma
Beautiful Creatures (a szerzőjét sajna nem tudom)
A testbérlők
Ezek nem pont olyanok, de nekem is egyik kedvenc könyvem az.SZJG. ;)
13/L
Percy Jackson-sorozat
39 kulcs sorozat
Emlékek őre c. könyv.
Az utóbbi nem az a hétköznapi sztori (mondjuk a többi sem :D), de szerintem érdemes elolvasni.
Meg Cabot :Átlag Méret nem akadály 1-?
LóDOBOGÁS kATIE ÉS A MUSZTÁNG 1-2-3-4 ÉN most járok a 3-dik résznél és nekem nagyon tetszik
Bianca Pitzorno: Tiniálom – Nyári különkiadás
Christine Nöstlinger: Gréti és Öcsi
Christopher Paul Curtis: Bud vagyok, uram
Danielle Steel: Vele vagy nélküle(ez egy kicsit felnötösebb,nekem tetszet én is 13 vagyok)
Jacqueline Wilson: Lola Rose
Jacqueline Wilson: Mi lesz a csókkal?
Kathleen Duey: Lódobogás – Katie és a musztáng I.II.III.IV.
Meg Cabot: Airhead – Ki vagyok?(több része is van)
Meg Cabot: Jinx
Stephie Davis: Első csók I.II.III
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!