Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mennyire érdekelné az embereke...

Mennyire érdekelné az embereket egy ilyen könyv? Lenne sikere az olvasók körében?

Figyelt kérdés

Éppen írok egy regényt, de azt szeretném előre leszegezni, hogy nem a siker alatt nem az anyagi sikert értettem, hanem azt, hogy mennyire érdekelné az olvasókat egy ilyen könyv.

Egy fantasy regény lenne, a Gyűrűk Ura, a Vaják és az R.A. Salvatore könyvek stílusában, annyi különbséggel, hogy ez Magyarországon játszódna egy alternatív középkorban, magyar meseelemekkel és mondavilággal átszőve, viszont a fantasy könyveknél megszokottan sárkányokkal, mágiával, varázslókkal, tündékkel a magyar erdőkben. Elsőre talán kicsit viccesnek látszik ez az egész, de a végkifejlet nem lenne az. A Ti véleményeiteket kérném, hogy lenne-e érdeklődés egy ilyen könyv felé (lehet, hogy annak látszik, de nem egy "tucat-fantasy" regény lenne) ?

2013. febr. 26. 23:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A sámánizmus/táltosok tényleg jó ötlet, egyébként sárkányok terén én is a többfejű sárkányokra gondoltam (7-12 fejű), a történelemhez pedig természetes hű lennék, és nem tennék bele olyan dolgokat/fordulatokat, amik eltérnének a magyar történelemtől, ezért is a történetben szereplő királyok pl. valóban létező királyok lesznek, viszont általam kitalált falvakat, városokat is szeretném beletenni, amik a történet szerint abban az időben léteztek, ma már viszont nem. A zöld kéz viszont ment mindenkinek :)
2013. febr. 27. 17:18
 12/14 Dorina90 ***** válasza:

Én imádnám!!!!!

Tök érdeles lenne hajrá!!!

Mi a címe??

2013. márc. 1. 15:06
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát, igazából végleges címet még nem adtam neki, egyelőre még csak pár ideiglenes munkacím van, de már készen van a könyvből 30+ oldal :)
2013. márc. 2. 16:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Az ötlet mindeképp nagyon jó :)))
2013. márc. 3. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!