Szeritetek a Twilight jó köny?
fura egy kis srác vagy te . én is kb.12-13 évesen olvastam (lány vagyok!).
mi a véleményem a könyvekről ? 1. jó volt , 2. nem szerettem , 3. jobb volt mint a második , 4. nem tetszett a vége , meg azok a részek amik bella és edward nyáladzását mutatták be , de jacob része oké volt + még a csatára való készülés is tetszett . összegezve: egy elégé b kategoriás , nyálas könyv , ami egyszeri olvasásnál még jó , de ha neki látsz még egyszer tuti megunod . válaszolva a kérdésre : nem igazán szeretem , de nem is utálom .
egyébként hogy-hogy ilyeneket olvasol ? ezek inkább álmodozó , lányoknak/nőknek szólnak . és még nem is az irodalom magas iskoláji ezek a könyvek .
ha jó vámpíros storyt akarsz olvasni, olvasd el darren shan vámpír könyveit , nagyon-nagyon jók . + írd be a youtubeba hollywood hírügynökség twilight kritika és nézd meg mind az 5 videót , lehet megérted mért nem szeretik az emberek .
15L ( bocs helyesírásért)
A Vámpírnaplókhoz hasonlítva a Twilight tényleg jó könyv.
De ha nem hasonlítgatod, csak magában jó könyv-e? Hát... Átlagos.
A Vámpírnaplókhoz képest minden jobb, mint az a szennyláda :)
de ha csak a Twlightról beszélünk, nekem tetszett, de néha idegesítettek a szereplők, és egyedül Jacob volt az, akivel azonosulni tudtam... de összességében aranyos kis regénysorozat volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!