Melyek azok a könyvek, amelyeket nem tudtatok letenni, akár még az alvás kárára is, de egyhuzamban kiolvastatok?
volt több ilyen könyv is, de szándékosan letettem, hogy tovább tartson :)
pl. amikor bálnák elmennek
Robert Jordan: Az Idő Kereke
Reggeltől hajnalig olvastam, csak annyi időre tettem le, hogy egyek és egyéb szükségleteimet kielégítsem. Tényleg az alvás kárára ment mert annyira akörül forgott az agyam, hogy éjszaka is a történet szálait szövögettem, néhány napig nem is tudtam aludni.
Egyébként én mindig este/éjszaka olvasok, mert napközben nincs rá időm, van, hogy hajnali négyig is.
Bree Despain: The Dark Divine sorozat (Fekete bárány, Fehér farkas, Farkashalál)
Reggeltől estig olvastam őket, család örömére :D
Stieg Larsson: Millenium trilógia - imádtam, mindhárom részt kb. egy hétig olvastam :)
A Szent Johanna Gimi is nagyon gyorsan megvolt, a Komfortos mennyország is, de általában minden könyvet gyorsan kiolvasok.
Szent Johanna Gimi
Rachel Vincent: Stray, Rogue
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!