Mit csináltok, ha egy félelmetes könyv miatt nem tudtok elaludni?
Most olvasom Stephen King- Éjszakai műszak c.novelláskötetét, és hát az egyik írás eléggé betett:D egészen szépen meg vagyok ijedve attól, hogy lekapcsoljam a lámpát. Pedig már sok Stephen Kinget olvastam, de ettől valamiért nagyon megijedtem:D
próbáltam elterelni a gondolataimat, meleg tejet inni, zenét hallgatni,de nem igazán használtak.
Valami egyéb praktika?:D
én általában megnézek egy vígjátékot, vagy egy részt a family guy-ból vagy valami baromságból :D
Ha szereted Stephen King-t, ajánlom neked Dmitry Glukhovsky Metro 2033 és 2034 című műveit :)
hát megpróbálok valami vicces dolgot nézni:D
a könyvajánlást köszönöm, még nem hallottam róla, de mindenképp utánanézek:)
előző vagyok, van belőle játék is, ha megtetszik a könyv és kockulni is szeretsz :D
ez az első játék, ami könyv alapján készült és jó. Ez alatt azt értem, hogy jól kivitelezett(grafika, játékmód, stb.) és a története is hű a könyvhöz(lévén Dmitry írta az összes szöveget a játékban) :D
de elsőre mindenképp a könyvet olvasd el, hogy te magad képzeld el a helyszíneket, meg minden egyebet és tényleg csak akkor nyúlj a játékhoz, ha szeretsz is játszani és a könyv olvasása után úgy érzed, benne szeretnél lenni :)
én most néztem meg a Hannibál filmek első részét, a Vörös Sárkányt. Volt egy-két betojatós rész, de már csak annyi maradt, hogy Raplp Fiennes-nak milyen jó a feneke:D
Olvass sok ilyet, és amjd egy idő után immunis leszel rá_)
Most pedig nézz Family Guy-t:)
Úúú a Vörös Sárkányt már én is láttam:)
A family guyról végülis áttértem a jóbarátokra, majd az így jártam anyátokkal-ra, úgyhogy végül is nem aludtam semmit:D
tényleg nem tudom, miért ijedtem meg ennyire:D (egyébként A Mumus c. novelláról van szó)
remélem ma majd nem leszek ilyen beszari:D
A Metró 2033, 2034 meg a játék tényleg nagyon nagyon jó. :D Én még egy éve a Hívj be-t kezdtem el olvasni, de a 400 oldalnál feladtam annyira be voltam tőle fosva... Egyébként nem tudom, hogy szereted-e a Dr. House-t, de engem az mindig megnyugtat, szóval lehet, hogy neked is beválik. :D
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!