Horror könyv-Félelmetes könyv-Izgalmas könyv-Letehetetlen könyv (szerelemmel fűszerezve az említettek? )? Mit ajánlotok?
15/L. szeretek olvasni és szivesen kipróbálnék horrorisztikus könyveket.horror filmeket is nagyon bírom, csak nem igazn ilyeszetenek meg.smerőseim csodálkoznak is néha x)... a lényeg hogy a szellemekkel kapcsolatos filmeket szeretem,de könyvben még nem olvastam ilyesmiket.örülnék ha ajánlanétok valami olyan szellemes könyvet ami félelmetes de így 1. ilyen könyvnek jó bevezető lehet.***de ha valaki tud valami nagyon izgalmas/letehetetlen könyvet, akár amiben a szerelem is megjelenik azt is nagyon de nagyone megköszönném. (pl életem legizgalmasabb könyvének a harry potter sorozatot tartom, imádom,legromantikusabb könyvének pedig az twilight-sagát...)
előre is köszönöm :D
Twilight 4ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stephen kingtől a tortúra című könyv szuper! azt érdemes lenne olvasnod!
egyébként nem ide tartozik, de: Team Jacob, vagy Team Edward???
Simon Hawke:Péntek 13
Stephen Kingnek vannak még jó könyvei,nekem legjobban a :Tortúra,Cujo,Hasznos Holmik jöttek be.
első válaszoló vagyok:
én is Team Edwardos vagyok, de szeretem Jacobot is!
És a Twilight saga-ból az Eclipse a legjobb! Azt majd olvasd el feltétlen! XD
És ige, Stephen Kingtől a Hasznos Holmik is jó, de még jobb a kisállatok temetője!
Nah, attól kirázott a hideg, de rendesen! ;)
Stephen Kingtől szerintem MINDEN jó! De a személyes kedvencem az Állattemető és a Tortúra, no meg az Az.
Amúgy meg Team Edward :) (és Ed mellett a kevencem Seth :)
Darren shan könyvek
ha magyar írótól keresel valamit akkor böszörményi gyula:9...8...7... nekem tetszik :D
én tudom ajánlani az izgalmas/lehetetlen kategóriákban az Ulysess Moore sorozatot. bár az nem olyan "komoly" mint a twilight sorozat.
amúgy én az eclipse-ig bírtam Jackob-ot de ott kiábrándultam belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!