Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek miről írjak?

Szerintetek miről írjak?

Figyelt kérdés
Szeretem a fantasyt.Kitaláltam egy alaptörténetet.Feltettem ide. Nem tetszett nektek. :( Azt mondják írjak arról amit szeretek!! A fantasyt nagyon szeretem. De mint mondtam leszólták az ötletem. Kérlek mondjátok meg mi tetszene nektek.

2013. febr. 10. 18:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm mindenkinek. Sokat segítettetek. Rájöttem nem lehetséges, hogy mindenkinek tetszen a művem.
2013. febr. 10. 19:43
 12/15 Mirk ***** válasza:

Azért nem tetszett nekik mert sablonos. A történet, a karakter, a küldetések, az elemek, minden.

Fiatal vagy még az íráshoz. Ha fantasyt szeretnél akkor olvass el még néhány száz fantasy könyvet, mielőtt belefognál az írásba.

2013. febr. 10. 23:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Sablonos?? Nem értek eléggé a fantasyhoz??
2013. febr. 11. 17:15
 14/15 Mirk ***** válasza:

Igen sablonos.

Nem csak a fantasy irodalom szintjén, te szinte egyenesen a népmesékből merítesz "ötletet". A parasztfiú/legkisebb fiú/legkisebb királyfi, véletlenül rátalál valamire/titkos tudás birtokosa lesz/kifogja az aranyhalat amitől ő lesz a legnagyobb harcos/varázsló/király. Természetesen el kell előbb pusztítania a zsiványtanyát/hétfejű sárkányt/orkokat. Ezek a feladatok a mágikus tekercsben/ősi jóslatban/boszorkány látomásában jelennek meg.

Érted már?

A sablonos azt jelenti, hogy nem eredeti. Ha tényleg könyvet szeretnél írni, eredeti ötlettel kell előállnod amire felfigyelnek az emberek. Sokan kézbe sem veszik az ötlettelen sablonos történeteket. Egyszerűen azért mert nincs értelme, nem tud újat mondani.

Remélem segítettem.

2013. febr. 11. 17:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De nem lesz ennyi!! Sokkal hatalmasabb dolgok vannak még!! Most nem mondok példát, de jelenleg éppen azokat tervezem. :) Rengeteg újfajta dolgot teszek. Ami eredeti...
2013. febr. 11. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!