Roxi65 kérdése:
Kinek mi a véleménye a Szürke ötven árnyalatáról? Kívánsi vagyok a könyvre. írnátok véleményt?
Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 22:45
21/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :)
2013. júl. 10. 17:53
22/25 anonim válasza:
Hát az igazi BDSM-hez sok köze nincs,ne várj szexuális felvilágosítást,az irodalmi részéről nem is mondok semmit,mert nincs semmi köze hozzá,rengeteg a szent szar,szent tehén,belső istennő,a szarba,ésatöbbi,nagyon kevés benne az akció annak ellenére hogy milyen keménynek van beállítva,történetileg semmi(tényleg,semmi sem történik),a karakterek üresek,habár látszik hogy valamit ki akartak hozni belőlük,egyedi karaktereket akartak teremteni,de megint csak üres vázak lettek.Grey a nedves álmok üres adonisza,Ana pedig a húskabát amibe belebújhatnak a kalandra vágyakozók.Őszintén szólva nagyon béna könyv.Bennfentesként mondom ezt.
Sokkal jobbakat olvastam már ilyen témában a neten,independent íróktól.
23/25 A kérdező kommentje:
Érdekes. kicsit több a negatív kritika mint a pozitív. én még mindig nem tudtam elolvasni, csak beleolvastam, irodalmilag katasztrófa, ahogy így magyarra lefordították. köszönöm a válaszod.:)!
2013. júl. 12. 17:57
24/25 Aniella válasza:
Én már régóta elakartam olvasni,főleg miután kiderült film is készül belőle.....kíváncsivá tett mi ez a NAGY felhajtás....igaz kb egy nap alatt gyorsolvasással kivégeztem....de NAGYON IDEGES LETTEM TŐLE...mi ez a szemét????Az írónőnek nincs szókincse szerintem igazán fantáziája sincs....talán azok tarthatták izgalmasnak akiknek ellaposodott a magán élete...de akkor is...Van egy GAZDAG,BEKÉPZELT,ÖNZŐ pasi aki csinál magának egy szexrabszolgát!!!!Én megértem ,ha valakinek bejön ez a fajta szex ,csinálja,de ahogyan le volt írva a könyvben....nekem az egészből az jött le,hogy a nők lealacsonyításáról szól....se romantikusnak se BDSM könyvnek nem mondanám...számomra egy nulla,biztosan nem olvasom el a folytatást!
25/25 A kérdező kommentje:
Örülök, h egy véleményen vagyunk! ami a szókincset illeti, hát abban jelentősen hiányt szenved az írónő. Köszönöm a választ!:)
2013. okt. 17. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!