Kinek mi a véleménye a Szürke ötven árnyalatáról? Kívánsi vagyok a könyvre. írnátok véleményt?
Hát majd benedvesedsz.Ennyi.Más élményt nem ad,itt is mindenki csak benedvesedett,csak mivel nők,jobbnak akarnak tűnni és szép kerek mondatokkal és költői fordulatokkal próbálják előadni hogy a p*nájuk irányítja őket is és nem jobbak a playboyra nyáladzó férfiaknál,sőőőt mi több,rosszabbak,mert egy playboy magazinban több történet,pszichológia és logika van mint ezekben a könyvekben.Valamint,a sorozat tökéletesen példázza a totális antifeminizmust,ami zöld utat ad a férfiaknak hogy végre valahára úgy bánjanak a nőkkel mint ahogy azt azok mindig is szerették volna: agyontaposva,manipulálva,befenyítve,irányítva szeretnénk lenni,a hálószobában és azon kívül is,mert nincs szükség arra hogy itt a nőknek szabad akarata legyen ugye.
Egy szó mint száz,minden nőtársamnak aki olvasta,elélvezett rá,és állítja hogy jó könyv,egészséget kívánok,és figyelmükbe ajánlom a fiókos szekrényre helyezett ciánkapszulákat,esetleg a pengét,vagy a szoba közepére állított széket és a plafonra függesztett hurkot.
Ui.: Jobb fanficeket is olvastam már ilyen témában.
borzalmas az eredeti és a lefordított stílusa, szókincse is
a téma is borzasztó...ha már mindenképp BDSM akkor olvasd a 9 és 1/2 hetet....az pont elég is ebből a témából
de ez az igénytelenül megírt széles olvasóréteghez eljutó izé mert regénynek nem nagyon nevezném szerintem elég káros....
komolyan én nem vagyok konzervatív egyáltalán, nem is a BDSM itt a baj, hanem h a nők olyasmire kezdenek el tőle vágyni amit kb csak 5% lenne képes élvezni, ráadásul elkezdték koppintani ezt is, minden nap látom a metrón h megint megjelent valami hasonló témájú szörnyűség.......
vannak még erotikus regények, könyörgöm, olvassunk már igényeset...
Most olvasom,nemsokára végzek is vele.
Perverz,szadista könyv.Irodalmilag nulla.Sőt!Minusz.De emberek milliói olvassák,szeretik,azért mert erotikus.Hát,nem tudom.Csak a szex.Az egész könyv erről szól...-persze,ezért is híres.Engem különösebben nem fogott meg,de sokakat másokat igen.Azért,egy próbát megér.Persze,tény,hogy lekötött,sőt néha szórakoztatónak is találtam,és el is fogom olvasni a másik két kötetet is,de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!