Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kinek mi a véleménye a Szürke...

Roxi65 kérdése:

Kinek mi a véleménye a Szürke ötven árnyalatáról? Kívánsi vagyok a könyvre. írnátok véleményt?

Figyelt kérdés

2013. febr. 9. 22:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
69%
Én is alig bírtam letenni. Engem egy kicsit kiragadott a "szürke" hétköznapokból. Ingen egy kicsit hihetetlen a sztory, de nekem pont ezért tetszett. Szórakoztatásra teljesen megfelel. :)
2013. febr. 14. 18:55
 12/25 A kérdező kommentje:
Nektek is kösznönöm! Már letöltöttem a könyvet, nagyon kíváncsi vagyok milyen benyomást fog rám tenni.:)
2013. febr. 16. 12:10
 13/25 anonim válasza:
74%
Én a 3 könyvet egy hétvége alatt kiolvastam. Alig bírtam letenni. Kedvenc könyveim közé sorolom a trilógia. A filmre is kíváncsi leszek. Szerintem olvasd el mindenképp. Engem hihetetlenül kikapcsolt és elgondolkodtatott ...... :) ;)
2013. febr. 25. 20:05
 14/25 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) Már letöltöttem és el is olvasom, mert nagyon kíváncsi vagyok milyen benyomást tesz majd rám! :)
2013. febr. 26. 16:42
 15/25 anonim ***** válasza:
40%
Egy diszkrét,semmit sem sejtető borítóba csomagolt,perverz és a nők számára megalázó könyv.
2013. márc. 2. 15:52
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem éreztem magam megalázva. :) Engem szórakoztatott. De kinek a pap kinek a .... :D
2013. márc. 2. 22:21
 17/25 anonim ***** válasza:
72%

Hát majd benedvesedsz.Ennyi.Más élményt nem ad,itt is mindenki csak benedvesedett,csak mivel nők,jobbnak akarnak tűnni és szép kerek mondatokkal és költői fordulatokkal próbálják előadni hogy a p*nájuk irányítja őket is és nem jobbak a playboyra nyáladzó férfiaknál,sőőőt mi több,rosszabbak,mert egy playboy magazinban több történet,pszichológia és logika van mint ezekben a könyvekben.Valamint,a sorozat tökéletesen példázza a totális antifeminizmust,ami zöld utat ad a férfiaknak hogy végre valahára úgy bánjanak a nőkkel mint ahogy azt azok mindig is szerették volna: agyontaposva,manipulálva,befenyítve,irányítva szeretnénk lenni,a hálószobában és azon kívül is,mert nincs szükség arra hogy itt a nőknek szabad akarata legyen ugye.

Egy szó mint száz,minden nőtársamnak aki olvasta,elélvezett rá,és állítja hogy jó könyv,egészséget kívánok,és figyelmükbe ajánlom a fiókos szekrényre helyezett ciánkapszulákat,esetleg a pengét,vagy a szoba közepére állított széket és a plafonra függesztett hurkot.

Ui.: Jobb fanficeket is olvastam már ilyen témában.

2013. márc. 25. 21:07
 18/25 anonim ***** válasza:
88%

borzalmas az eredeti és a lefordított stílusa, szókincse is

a téma is borzasztó...ha már mindenképp BDSM akkor olvasd a 9 és 1/2 hetet....az pont elég is ebből a témából

de ez az igénytelenül megírt széles olvasóréteghez eljutó izé mert regénynek nem nagyon nevezném szerintem elég káros....

komolyan én nem vagyok konzervatív egyáltalán, nem is a BDSM itt a baj, hanem h a nők olyasmire kezdenek el tőle vágyni amit kb csak 5% lenne képes élvezni, ráadásul elkezdték koppintani ezt is, minden nap látom a metrón h megint megjelent valami hasonló témájú szörnyűség.......

vannak még erotikus regények, könyörgöm, olvassunk már igényeset...

2013. ápr. 25. 22:05
 19/25 A kérdező kommentje:
Megértem a nézőpontotokat, de hát mindenkinek más tetszik..:) Sok fajta véleményt olvastam a könyvvel kapcsolatban.
2013. ápr. 26. 16:28
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Most olvasom,nemsokára végzek is vele.

Perverz,szadista könyv.Irodalmilag nulla.Sőt!Minusz.De emberek milliói olvassák,szeretik,azért mert erotikus.Hát,nem tudom.Csak a szex.Az egész könyv erről szól...-persze,ezért is híres.Engem különösebben nem fogott meg,de sokakat másokat igen.Azért,egy próbát megér.Persze,tény,hogy lekötött,sőt néha szórakoztatónak is találtam,és el is fogom olvasni a másik két kötetet is,de ennyi.

2013. jún. 25. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!