Ti írtok könyvet?
Ha igen,akkor írjátok meg,hogy hány évesek vagytok,fiú vagy lány,és hogy miről szól a könyvetek.
Meg hogy mióta írjátok,és eddig hány oldalas.Gépbe vagy lapra dolgoztok?
Írtam
19F
Olyan Kafkás lelki mélységekről
3 hónapig írtam(kb 300)
Laptop
De már töröltem.
Tizenhét vagyok, lány, ifjúsági romantikus urban fantasy-t írok.
Maga az ötlet három évvel ezelőtt jutott az eszembe, azóta már rengetegszer átdolgoztam. Még 2011 vége felé kezdtem el megírni a gépen, kb. 2012 nyaráig írtam 13 fejezetet, ami több mint 150 oldal. Aztán rájöttem, hogy megint át kell alakítani a történetet, és hogy nem E/1.-ben, hanem E/3.-ban kell írnom, ezért elkezdtem újraírni. Kb. egy hónap alatt 4 fejezetet sikerült megírnom, ami 40 plusz néhány oldal, ez volt most november-decemberben.
De most kicsit pihentetem a sztorit, ki kell lépnem egy kicsit a világból, hogy majd újult erővel folytatni tudjam. Most épp egy nagyobb lélegzetvételű fanfictiont írok, de ez mellékes =)
Már befejeztem a könyvsorozatom első kötetét, épp kiadót keresek, és napokon belül, szerintem holnap, belevágok a második kötetbe.
19/N
Fantasy, izgalmas is romantikus is... nem írom le a történetet..
Olyan 200 oldalas könyv lesz kb. (minimum)
Nem is tudom, olyan két hónapig írhattam. Itthon voltam, sokat foglalkoztam vele/nap + rengeteg ötletem van:)
Számítógép/word
Akkor nem gáz,hogy én könyvet írok fiatalon. :) még csak november óta írom,eddig kb 150 oldalas. :) Ha valaki talál kiadót,akkor léci írjátok már meg,hogy melyiket,mert tervezem,hogy kiadom a könyvemet,ha kész lesz. :)
köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!