Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak én utálom a Szent Johanna...

Csak én utálom a Szent Johanna Gimit?

Figyelt kérdés
Nekem valahogy nem tetszik :/ Az osztályból sokan olvasták, a barátnőm is kölcsön akarta adni. Tényleg ILYEN jó könyv?

2013. jan. 23. 21:02
1 2 3 4 5
 21/44 anonim válasza:
70%

Szerintem olvad el.Nekem nagyon tetszik. Olvasd el az első részt, utána eldöntöd érdemes-e rá időt fordítanod. A karakterek is szimpatikusak (legalábbis nekem nagyon),azért mert tényleg olyan mint a (saját) környezetünk.

Mindenképpen olvad el mert magadra találhatsz benne.

2013. jan. 25. 19:35
 22/44 anonim ***** válasza:
43%
Én rögtön (már az első sornál :D ) éreztem, hogy nekem való ez a sorozat. Én imádom, bár az igaz, hogy a 2. részben csak bőg a főhős, szóval az a rész unalmas.. De összességében sztem elég jó sorozat.
2013. jan. 26. 19:14
 23/44 anonim ***** válasza:
90%
Én még az elején szerettem meg minden. De egy idő után már lefárasztotta az agyamat az a sok nyálas hülyeség ami benne van. Meg Reni eléggé nyomi és őszintén nincs sok kedvem olvasni olyan ostobaságokat meg idiótaságokat hogy jön össze végre a "hűdemenősulilegjobbpasijá"-val.
2013. jan. 26. 20:28
 24/44 anonim ***** válasza:
29%
Én nagyon szeretem és szeretni is fogom,ez a kedvenc könyvem.Mert ha olvasom akkor olyan érzésem van mintha én lennék Reni:ha Reni sír én is sírok,ha Reni nevet,én is nevetek egyszóval együttérzek Renivel,ha olvasom.De ez mindenkinek más.Többszázezer millió ember él a földön,nem lehet minden embernek ugyan olyan az ízlése.Itt egy példa:osztálytársam mikor először meglátta a könyvet azóta ki akarta olvasni,és hónapokig könyörgött hogy vegyék meg neki.Karácsonyra megkapta mind a 7 részét és elkezdte olvasni.Igen ám,de elolvasott belőle 70.oldalt és azt mondta hogy"ez túl unalmas,engem ez nem érdekel",ENNYIT AZ SZJG. IMÁDATÁRÓL!.Valakinél bejön valakinél nem.
2013. jan. 26. 21:53
 25/44 anonim ***** válasza:
35%
hA VALAKI ELOLVASSA AZ EGÉSZET, UTÁNA HATALMAS RAJONGÓ LESZ! eLŐSZÖR ÉN SEM AKARTAM OLVASNI, DE VÉGÜL BELEKEZDTAM. ÉS CSODÁK CSODÁJÁRA A SZÜLINAPOMRA MÁR PÓLÓT KAPTAM BELŐLE, TOLLAT, TÁSKÁT, KLCSTARTÓT, ÉS IMÁDOM! CSAK OLVASSÁTOK EL, MERT MEGÉRI!
2013. jan. 27. 14:23
 26/44 anonim ***** válasza:

Ez egyéni döntés. Nem tudom, hogy az egész sorozatot olvastad-e, de ahhoz, hogy megbizonyosodj róla érdemes lenne:) Én kiolvastam mind a hetet (többször is) és egyszerűen IMÁDOM!!!

Szerintem kezdd el a sorozatot, mindenféle előítéletek nélkül, olvasd el mind a 7 részt és utána majd meglátod:))))

2013. jan. 27. 14:31
 27/44 anonim válasza:
valószínűleg sokan azért nem szeretik mert modern nyelven írják és némi szleng is van benne, ez inkább olyan könnyed olvasmány, ha te inkább a nehézregényeket szereted és nem a pajkos tiniregényeket, akkor belese nézz!MEGTILTOM!de a története sztem klassz, mert a valóságban tényleg olyan ritkán esik meg h egy kedves,stréber csaj álmodozik a menő pasi után és végül megkaparintja.nekem az nem tetszett h sokat nyavajog a csaj meg sír (a 3.rész csak arról szól, borzalom!)de ha azt túléled akkor úgy haladsz vele mint a villám. még megjegyezném h az még egy kibírhatatlan dolog h mennyire elégedetlen a főszereplő!whoa
2013. jan. 27. 19:20
 28/44 anonim válasza:
0%
amúgy hogy lehet kérdést írni, mer rákattintok felül arra h "új kérdés" és kiválasztom a témát, de utána nem csinál semmit. és vissza vagyok igazolva :P help pls!!
2013. jan. 27. 20:10
 29/44 anonim ***** válasza:
Nem, nem csak te utálod a Szent Johanna gimit, vannak mások is. :D Én szeretem. De miért alkotsz úgy véleményt, hogyha nem is olvastad? Szerintem próbálkozz az 1. résszel.
2013. jan. 28. 20:11
 30/44 anonim ***** válasza:
Nekem elég vegyes érzéseim vannak ezzel a sorozattal kapcsolatban... a hetedik résznél tartok, de nekem egyre kevésbé szimpatikus a főszereplő. A többi szereplő is olyan erőltetettnek tűnik nekem, Cortez menősége is azért már erős túlzás, mármint hogy ennyire függnek tőle a többiek. Talán csak "kiöregedtem" már az ilyen tinikönyvekből, nem tudom. Mindenesetre már csakazértis alapon végig fogom olvasni, kiváncsi vagyok mit hoz ki belőle az írónő.
2013. jan. 29. 04:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!