Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak én utálom a Szent Johanna...

Csak én utálom a Szent Johanna Gimit?

Figyelt kérdés
Nekem valahogy nem tetszik :/ Az osztályból sokan olvasták, a barátnőm is kölcsön akarta adni. Tényleg ILYEN jó könyv?

2013. jan. 23. 21:02
1 2 3 4 5
 11/44 anonim válasza:
50%
A Szent Johanna Gimit nem lehet utálni!!!!!
2013. jan. 24. 17:07
 12/44 Kameko-san ***** válasza:
55%

Az utolsó két válaszló roppant értelmes... Én nem utálom, csak nem tetszik. Valahogy nem jön be ez az egyszerű gimis dolog, főleg nem ez az általános párosítás. (népszerűtlen lány x menő fiú) Az írásmódjáról nem sokat tudok mondani, nem olvastam olyan sokáig.

13/L

2013. jan. 24. 18:20
 13/44 anonim ***** válasza:
52%

Ja, és akkor most találsz egy negatív véleményt, és már megint az van, hogy van egy értelmes(nek tűnő) ember, akinek nem tetszik, hát, akkor én sem olvasom el. Márpedig ő elolvasta. És azt is mondta, hogy tetszett neki, végeredményben. És nekem is tetszett az őszinte véleménye, csak az nem, hogy Arnold-fan.:D Én Team Cortezes vagyok, és tudom, ezt csak azok érthetik, akik olvasták.:)

De köszönöm, most megtanítottál nekem valamit. Legközelebb nem válaszolok ilyen kérdésre, mert ugyanez lesz. Inkább majd a falnak beszélek, mert bár nem ért meg, nem pofázik vissza. Nem, ne vegyétek támadásnak, nem annak szántam.:)

2013. jan. 24. 20:18
 14/44 anonim ***** válasza:
87%
Én eleve nem szerettem, mert nálunk is mindenki nyomatta, de ott gyűlöltem meg végleg és határoztam el, hogy SOHA nem fogom elolvasni (amúgy mindenevő nagy könyvmoly vagyok, mikor a könyves álompasik versenyében a kis takony legyőzte a kedvencemet, aki össze se hasonlítható a tini nyálgéppel... Tehát ez teljesen személyes :)
2013. jan. 24. 22:39
 15/44 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem előbb el kéne olvasni, és csak utána mondani, hogy utálom.Jó, én mondjuk imádom ezt a könyvsorozatot, de ez nem azt jelenti, hogy mindenki imádja velem. Én azt mondom, hogy akinek nem tetszik, az ne olvassa. És egyébként is nagyon jó könyv. Van akinek ez nem jön be, de ez nem lényeg. Egyébként meg megéri elolvasni, mert én is úgy olvastam el, hogy már mindenhol ez folyt ki, és mondom akkor én is megnézem, hogy mitől olyan nagy szám ez. És jó! Úgyhogy szerintem érdemes elolvasni, és akinek nem tetszik, az ne olvassa, aki meg még nem is olvasta, az meg főleg fogja be a száját, mert nem tudja, hogy miről mond véleményt.
2013. jan. 25. 12:46
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb barátnőm és az unokatestvérem egy éven keresztül nyaggatott hogy olvassam el, mert milyen hiper-szuper könyv.(Az osztálytársaimmal nem is értettük, hogy a mi korosztályuknak hogy tetszhet ez a könyv, miközben a 3-os gyerekek kezébe láttuk.) Nem nagyon sikerült rávenniük aztán tavaly nyáron nagyon unatkoztam, így kölcsön kaptam. Nehezemre esett elkezdeni, de megígértem nekik. :D Őszintén az eső pár oldal még nem tetszett, de aztán egy nap se telt el és a következőt olvastam. Nem mondom én se szerettem Renit se Cortezt az elején, de hát muszáj összejönniük mert mindenki erre vár, mondjuk én jobban élvezem a mellékszereplőkkel történteket, de már nagyon várom a következő részt. :)És az lején említettem a (volt) osztálytársaim, szinte mindannyian belekezdtünk és mindenkinek nagyon tetszeik. :) Szerintem hadd hogy kölcsön adja a barátnőd, hátha úgy jársz mint én. ;)
2013. jan. 25. 14:09
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó könyv!Az eddigi részeit kiolvastam!Mondjuk az első része még nekem sem tetszett kiülönösebben,de aztán jött a következő meg a következő....és nagyon megszerettem. :D most meg várom a nyolcadikat! :D
2013. jan. 25. 14:20
 18/44 Kameko-san ***** válasza:
34%
Oh, és azt kifelejtettem, hogy egyetértek a 1.-el :)
2013. jan. 25. 14:48
 19/44 marietta99 ***** válasza:
100%
Figyeljetek,a szent johanna gimit lehet szeretni,utálni stb..én azok közé tartozom akik imádják ezt a könyvsorozatot.ha eddig az 1-2-nél vagy max a 3nál tartasz,olvasd tovább,szerintem érdemes.;) de ha túl vagy az 5-6-on is,akkor hagyd inkább,nem neked való,ez nem a könyv,sem a te hibát,egyszerűen nem hat meg téged a történet,vagy a téma nem foglalkoztat.egyébként szerintem "sz@r" könyv nincs,csak más izlés.mindnkinek van egy izlése,én pl menthetetlenül romantikus alkat vagyok,imádom a szerelmes történeteket,amibe van egy kis csöpögés is,de azért módjával.:)
2013. jan. 25. 17:51
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ízlés kérdése. Én például imádom, de nem kell leszidni azt se, aki nem. Barátnőim sem rajonganak érte (bár még csak az elsőt olvasták).
2013. jan. 25. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!