Csak én utálom a Szent Johanna Gimit?
Én nem olvastam, de arra lennék kíváncsi, hogy honnan erednek ezek a kérdések:
pl:S.O.S szjg! Melyik részben...
Tehát max arra tudok következzetni ebből, hogy valami vetélkedőn vesznek a kérdezők részt... De valaki írja meg legyen szíves, mert nem piszkálódni akarok, csak nagyon érdekelne:D
Szerintem meg most én leszek jól lepontozva, de akkor is megmondom!:D Szóval.
Én olvastam az SzJG-t, véleményt alkottam, és nem kritizálom azt, ami meg másoknak tetszik (inkább megtartom magamnak). Az a helyzet, hogy amit az egyik válaszoló írt, hogy egy általános iskolás is tudna ilyet rittyenteni, egyáltalán nem igaz. És ezzel nem a könyvet becsülöd le (ami ugye, a célod lenne), hanem az általános iskolásokat képzeled olyan jónak. Pedig manapság mindent csak kritizálnak, ami nem olyan, ami nekik tetszik, és a net is tele van az értelmetlen rövidítése(i)kkel. (Hogy-h, vagyok-vok, szóval-szal, stb.) Pedig nem hinném, hogy azt az egy-két betűt olyan megerőltető lenne még hozzáírni. Illetve gépelni. De eltértem a tárgytól, pedig a lényeg az lenne, hogy előbb olvasd el, alkoss véleményt, aztán döntsd el, hogy megengeded-e magadnak, hogy kritizáld. Aki olvasta, az tudja, hogy mi benne a jó (rossz sincs sok), aki meg nem, így járt. Fantasztikus történet, szinte élő és hatalmas egyéniséggel bíró szereplőkkel. Irodalmi értéke is van, azzal, hogy az olvasása nélkül nézitek le, csak magatokat minősítitek. És erre is csak pár év múlva fogtok rájönni (ha egyáltalán rájösztök), addig meg nyilván mind hülye, akinek tetszik.
A kérdezőnek pedig: nem olvastad, de Te is rögtön állítod, hogy "valahogy nem tetszik". Hogy a ...-ba tetszhetne, ha bele se néztél? Már unom ezt magyarázni. Egyszerűen: IGEN, TÉNYLEG ILYEN JÓ KÖNYV.
Na, megvan rá az okotok mostmár, hogy lepontozzatok.:) Hajrá!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!