Bogcsika22 kérdése:
Nektek melyik szent johanna konyv tetszik a legjobban es miert?
Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 16:06
11/12 Bolla válasza:
Nekem a 4 gyes és az 5-ös tetszet nagyon. A 4-es, mert nagyon vicces annyit nevetem, hogy egy idő után fájt a hasam. Az 5-ös pedig nem azért az egyik kedvencen, mert ott jönnek össze (mint másoknak) hanem mert sírtam, nevetem, mérges voltam, ledöbbentem, néha meg a márnámat vertem olyan dühös voltam, (upsz. Szegény pedig nem is tehet semmiről) röviden: teli volt érzésekkel.
De egy résznél majdnem megfulladtam. Amikor Kinga és Dave táncolás közben csak úgy megcsókolják egymást. Pedig sejtetem valami ilyesmit, mégis annyira lepet, meg hogy szinte el felejtetem levegőt venni.
12/12 anonim válasza:
#6 szerintem a 7.-es nem happy mert szomorú részekkel van tele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!