Most 2013-ban használtan vagy újonnan éri meg a Twilight-Alkonyat könyveket megvásárolni?
Töltsd le őket. Megvenni egyszerűen nem érdemes. Vagy ha nem szeretsz gépről olvasni, vegyél ink képernyős e-book olvasót, 30e-ért már kapsz akárhol. Én imádom, sokkal kényelmesebb kézben tartani a vékony gépet, mint egy vastagabb könyvet. Meg én rengeteget olvasok és nagyon gyorsan, egy kb. 300-350 oldalas könyvet kivégzek egy délután alatt (akár könyv formában, akár gépen), szóval nekem nem igazán érdemes könyvet vennem (főleg, hogy nem az az újraolvasós típus vagyok) =/ Ha azt nézzük, hogy egy könyv 3000-be kerül, abból veszel tízet, ami csak töredéke egy könyvszerető ember kívánságlistájának, már ott tartunk, hogy ennyiért kapsz egy e-book olvasót, amire rengeteg könyvet rakhatsz rá, amit ingyen töltesz le. Olyan, mintha papírt néznél, tehát nem roncsolja a szemet sem. Sokan ellenérvnek hozzák, hogy nincs könyvillata - ez teljesen szubjektív, de én sosem szoktam szagolgatni a könyveket, szerintem még csak fel sem ismerném, hogy ez könyvillat, ha valahol megérezném =D
De ha mindenképp könyvet akarsz, szerintem inkább vateráról vedd, de ugye ott van pluszban a postaköltség is. Talán érdemes antikváriumokban is próbálkoznod, én egy csomóban láttam már Twilightot.
Remélem, segítettem =)
Persze, nem is úgy értettem az egyszer olvasósat h az sz@r és utána kuka. Hanem szerintem ennek nincs akkora irodalmi értéke, h őrizgetni kelljen az utódoknak, egy hosszúra nyúlt érzelmes ponyva. Amikor olvasod bele tudsz helyezkedni a főhős szerepébe, tudsz izgulni, felépít a könyv egy feszültséget, amit aztán szépen lebont. A feszültség felszabadulása pedig jó érzést okozhat, egyszer. Ennek a sorozatnak a cselekmény alapú feszültség az alapja, nincs olyan magvas mondanivaló, ami sokadszori olvasásra is izgalomba hoz, az érzelmek egyetlen katalizátora, h vajon mi fog történni a következő fejezetben/könyvben? Véleményem szerint második olvasásra nem alakul ki ez a feszültség, nincs ami feloldódjon, nincs jó érzés. A ponyvaregényeknek is megvan a létjogosultsága, az egyik barátnőm rendszeresen olvas ilyen könyveket, de soha nem veszi meg őket, hanem könyvtárban szerzi be, vagy kölcsönkéri.
A többiek már javasolták az online változatot, ha nagyon nem bírsz várni ak az lehet a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!