Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van 3 könyvem Darren Shan-...

Van 3 könyvem Darren Shan- tól ( Démonmester, Démontolvaj, Vérfüred )? ( Többi lent)

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy ezek a könyvek melyik sorozat tagjai, hány része van, és mi a többi kötet címe....ja meg h megéri kiolvasni?

2013. jan. 16. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Ennek a sorozatnak a részei, megéri e kiolvasni? Döntsd el te.

Démon Világ sorozat

1. Démonmester (Lord Loss)

2. Démontolvaj (Demon Thief)

3. Vérfüred (Slawter)

4. Áldozat (Bec)

5. Fenevad (Blood Beast)

6. Végítélet (Demon Apocalypse)

7. Árny[1](Death's Shadow)

8. Farkassziget (Wolf Island)

9. Suttogás (Dark Calling)

10. A Pokol hősei (Hell' Heroes)

2013. jan. 16. 18:24
 2/5 anonim ***** válasza:
sokan dícsérik
2013. jan. 16. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Én imádom.
2013. jan. 16. 19:02
 4/5 Kameko-san ***** válasza:
Démon Világ sorozat, mint ahogy az első leírta. Szerintem érdemes elolvasni (örülnék, ha meglennének), de lehet más az ízlésünk. Döntsd el te!
2013. jan. 16. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha szereted a morbid fantasy-t, akkor megéri elolvasni és imádni fogod. Készülj fel rá, hogy elég undorító dolgok is vannak benne, teljesen el kell rugaszkodnod a valóságtól, de hihetetlen sorozat, nekem nagy kedvencem. Nagyon jó az elbeszélésmód, nem hosszú könyvek, az egész olvastatja magát. Minden résszel egyre vadabb és komolyabb, elképesztő az egész felépítése. Olvasd el! :):)
2013. jan. 18. 11:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!