Szent Johanna gimihez hasonlok?
Figyelt kérdés
A szjg.-hez hasonló könyveket szeretnék olvasni de egyszerűen nem találok. Olvastam még Sarah Mlynowski könyvet:
-Buli és bájital
-Vágyak és varangyok
-Melltartó és seprűnyél
-Hálózsák és hókuszpókusz
Ezek is nagyon tetszettek. Ilyesmi könyveket kersenék Előre is köszönöm. :)
2013. jan. 13. 16:13
1/9 anonim válasza:
Meg Cabot könyveit tudom ajánlani:) például: Tinibálvány, A neveletlen hercegnő naplója, Egy igazi amerikai lány...stb, nagyon sok van:)
2/9 jamesandjames válasza:
Egyet értek az előttem szólóval, Meg Cabot könyvei hasonlóak a Szent Johannához és azok is eszméletlen jók. Nekem például a Tinibálvány a kedvencem:)
4/9 anonim válasza:
Egyet értek, a Meg Cabot könyvek nagyon jók! Szerintem Nathalie Somers A lányok regény is nagyon jó!
5/9 anonim válasza:
Stephanie Perkins - Anna és a francia csók
6/9 anonim válasza:
Katherine Applegate- Szívzűrök című nagyon jó könyvsorozat, nézz utána!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. febr. 16. 15:33
9/9 anonim válasza:
Az Angyalsors trilógiát ajánlom:) De nekem az Anna és a francia csók-tól nagyon szjg hangulatom lett :D.
Tökéletes kémia ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!