Bekii12 kérdése:
Szent Johanna Gimi 8. részének milyen lesz a borítója? Megvan már?
Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 19:48
1/9 anonim válasza:
Úú, most volt a híradóban, hogy milyen exkluzív részletek szivárogtak ki. Állítólag ez is színes lesz, és rá lesz írja, hogy Szent Johanna Gimi. Waaaa!
2/9 A kérdező kommentje:
Húhaa:'D
2013. jan. 12. 22:42
3/9 anonim válasza:
holnaptól (vagyis mától) jönnek az infók. ha jól tudom, minden héten egy. először a dedikálással kapcsolatban
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2013. jan. 13. 09:22
5/9 I<3Cortez válasza:
a dedikálásról és a megjelenésről már megvan az infó (pl Facebookon) és én olvastam olyasmit vmi fórumon, h vagy lila, vagy sárga lesz a borítója....én is ennyit tudok csak, de majd ha lesz még infó, akkor majd segítek!!!:)
6/9 anonim válasza:
A színét nem tudom, de lesz rajta egy felirat mint pl: Egy történet ami itt, és most játszódik. Azt a mondatot verseny alapján döntik el, és akárki írhat és szavazhat péntektől vasárnap este 8-ig. Bővebben: Hamarosan lehetőségetek lesz arra, hogy kommentetekkel rákerüljetek az SzJG 8 borítójára! Gondoljátok át, hogy milyen rövid véleményt írnátok a borítóra. Pénteken érkezik majd egy poszt, ahová várjuk a kommenteket, egészen vasárnap este 8 óráig. Figyelem, csak az oda írt vélemények számítanak! A kommentek közül a Ciceró Könyvstúdió főszerkesztője választ. Figyeljétek az oldalt pénteken!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszíí.:)
2013. jan. 16. 07:03
8/9 anonim válasza:
Nem nagyon tudhatjuk de kövesd Laura hivatalos honlapját! Lila, zöld vagy sárga szerintem.
9/9 anonim válasza:
A Borító már megvan.. Csak mi még nem láthatjuk.. :D Na majd szombaton :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!