Te mit fogsz csinálni ha vége lesz a Szent Johanna Giminek? :D :O
Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 15:46
21/31 anonim válasza:
pont leszarom h mi lesz a szjg-vel. mindenki úgy oda van érte h szjg így, szjg úgy hát én NEM OLVASOM EL!!! max. örülni fogok.
22/31 Szonjunaaa válasza:
ujra kiolvasom a konyveket:)aztan meg egyszer meg megegyszer meg meg szazszor :-)O:-)B-):D
23/31 anonim válasza:
Én nem tudom mit fogok olvasni, de ez a könyv nagyon meghatott.( Önmagamat fedeztem föl benne!) Egy biztos: ifjúsági regényeket fogok olvasni. :)
24/31 anonim válasza:
nem lesz belőle film, mert Laura nem akar adni megfilmesítés jogát, vagy mi, meg mert mindenkinek a képzeletére van bízva az egész, és ha film is készülne belőle, az illúzióromboló lenne...
25/31 anonim válasza:
Én elolvasom Laura többi könyvét, a Remeket már olvastam és remek komolyan :D meg most a Hűvösvölgyi sulit kezdtem el Maros Edittől, kicsit hasonlít az SZJG-re, de szerintem jó :)
26/31 anonim válasza:
Hát igen ! Az én esetem pont ez volt :D Nem tudtam mit kezdeni azzal hogy mind a 8 rész elolvastam .. de tadáám... újból kézdtem az egészet erőről és már a hatosnak a végén vagyok .. :D hi-hi :$
27/31 anonim válasza:
leiner laura írni fog még... szerintem laurához híven szupi könyv lesz:D
28/31 anonim válasza:
ÚJRAOLVASOM MÉG SOKSZOR!!!!!!!!!! 4EVER SZJG!!!!! CSOKI :DDD
30/31 anonim válasza:
Hálát adok Istennek, amiért befejeződött! Mérhetetlenül untam már ezt az egész bénaságot! Eleinte tetszett, de mostanra már inkább gyűlölöm az egész könyvsorozatot!
(Egy kicsit durva Ui.: jó lesz gyújtósnak!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!