Mi a szent johanna gimi 7. vége? Spoilert szeretnék kérni.
Első de hülye vagy:)
Írok privátba,mert ha valaki nem akarja tudni,a végén ne engem szidjon!!
SPOILER!!!
Hát leírom neked a végét, de én a helyedben nem akarnám megtudni.
Szóval, mivel mindenkinek megvan, hogy hova megy továbbtanulni, így Cortez légikisérő lesz majd, amig Reni az egyetemen van. Mint minden évben, Cortez kimegy karácsonyozni a szüleihez Amerikába, de miután elmondta nekik összevesztek, először őt, majd Renit okolták, így ő 1 nappal később se szó se beszéd hazajött. Utána karácsony, szilveszter stb...És az egyik d.u. ott álltak Cortez szülei a suli előtt, a fiú odament, beszélt velük, majd beszállt a kocsijába és elment, utána a szülei is. Reni ezért persze nagyon izgul és hazamegy, kibontja a borítékot, amit a diri a szüleinek küldött, amikor átadta Reni ellenörzőjét, mert megnyerte a magyar-, és francia versenyt. Az áll benne, hogy ösztöndíjjat ajánlanad Reninek franciaországba. Ez mind péntek 13. :/
:D
itt megtalálod, és még sok mást is.
szia előző vgyok.:
nekem már megvan a 7. rész és ki is olvastam. a lényeg az, hogy ugye Cortez szülei diplomaták és egyetemre akarják küldeni Cortezt. De Cortez nem akar, légiutaskísérő vagy mi a fene akar lenni és ezt elmondja a szüleinek, de nagyon nem tetszett nekik, ezért utána Cortez szóba se állt velük, de utolsó napon Cortez szülei ott várják őt a sulinál. Cortez elmegy velük beszélni, Reni hazamegy és otthon kibontja a vastag borítékot amit a szüleinek szán az igazgató. Ösztöndíj izé van benne, mert Renit akarják elküldeni Franciaországba.. és ugyebár Arnold is.. ott van.. így van vége.c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!