Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy tetszik a könyvem eleje?...

Hogy tetszik a könyvem eleje? (rövid részlet)

Figyelt kérdés

Érdemes-e irnom? Van-e tehetségem? Hány évesnek tippeltek? Hibák, észrevételek, Pontozás egy tizes skálán

(nincs a laptopomon hosszú "i' és hosszú "ü"

2013. jan. 12. 16:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

szerintem túl sokat akarsz egyszerre :) egy ilyen rövidke részletbe és rögtön az elején nem kell mindent belesajtolni :) ez öreg hiba, ezt értheted úgy is, hogy az öregek is beleesnek meg úgy is, hogy nehéz leszokni róla az évek során :)

írni már tudsz és még jobb leszel, ha sokat olvasol :)

képtelenség a levegőbe pontozni, amíg nem fixáljuk le, mi a két véglet.

2013. jan. 13. 08:24
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, én is éreztem hogy nagyon tömör lett. Köszönök mindenkinek mindent, ha készen lesz és megirom szivesen elküldöm.
2013. jan. 13. 10:26
 13/15 flóra13 ***** válasza:
Nekem is tetszik és szép, kerek, bő mondatokban fogalmazol. Szerintem jó lett folytesd és sok sikert, és lecci nekem küld elmajd a további részeket üzibe:-)
2013. márc. 17. 11:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Tudom ,hogy már nem aktuális, de valamit nem értek. A történet elején miért sértődötten adta oda a jegyét? Mit követett el ellene az ellenőr? :)
2013. szept. 12. 15:38
 15/15 anonim válasza:

Nekem nagyon tetszik az írásod. :) Tényleg érezhető benne, hogy van tehetséged hozzá. Szerintem írd meg a könyvet!

Engem nagyon érdekelne a folytatás, lehet valahol olvasni a könyvből?

2016. jan. 16. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!