Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Én írtam, nagyon érdekelne a...

Én írtam, nagyon érdekelne a vélemény, jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
ha jó, miért, ha rossz miért. [link]

2013. jan. 6. 21:52
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
Légyszíí ne hagyd abba!!
2013. jan. 25. 21:09
 32/67 A kérdező kommentje:
rendben, de oda írd a blogba, de rendben, nem hagyom :)))
2013. jan. 26. 19:45
 33/67 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék regisztrálni:) De am lehet hogy majd egyszer, nem tudom:))
2013. jan. 26. 21:05
 34/67 anonim ***** válasza:
Ja és amúgy köszi:) Am nézem, lehet, hogy nem is kell regizni?:O A kövit még nem olvastam el am , az 5-öset:) Valszeg holnap:-)
2013. jan. 26. 21:24
 35/67 anonim ***** válasza:
Hát...nekem nem ilyen az ízlésem,de mindent összevetve nagyon jó.
2013. jan. 26. 21:44
 36/67 A kérdező kommentje:
nem kell regisztrálni, és köszi :)))) az 5-öset ma tettem fel :)))) köszönöm neked, hogy bíztattál D nagyon sokat jelent :*
2013. jan. 26. 22:24
 37/67 anonim ***** válasza:
bocs, de nekem nem tetszik.
2013. febr. 1. 20:17
 38/67 A kérdező kommentje:
no problem ;)
2013. febr. 1. 22:51
 39/67 anonim ***** válasza:

Az elején nem sok reményt fűztem hozzá, már megint egy tini lány nyafogása a semmiről, gondoltam magamban. Később azonban megváltozott a véleményem.

Választékosan fogalmazol, korrekt a helyesírásod, gazdag a szókincsed, élettel teli és szemléletes a szöveg. Bár csak az elejét olvastam, eddig kimondottan pozitív benyomást gyakorolt rám.

A cím - Telehold - érdekes. A '90-es években lehetett kapni egy tévéműsor-újságot ezzel a címmel, nem tudom, létezik-e még. Plusz attól is tartottam, amíg még csak a címet ismertem, hogy egy X ezredik tvájlájt-fanfictionnel készülök farkasszemet nézni, amely a "színvonal" kifejezést legfeljebb onnan ismeri, hogy olyanja aztán nincs.

Egy szó, mint száz, kellemesen csalódtam.

A szereplőket ábrázoló képek a jobb oldalon igényesek és dekoratívak. Megkérdezhetem, milyen programmal készültek? :)

Jó, na. Ameddig én olvastam, még nincs különösebb cselekmény, így bátorkodom megkérdezni, hogy a későbbiekben lesz? Mert amilyen jól írsz, én a helyedben valami frappáns kis kalandregényt kerekítenék ebből, külföldi nyaralással, és egy apránként körvonalazódó bűncselekménnyel, akcióval, krimivel, izgalommal. Ahhoz te egyszerűen túl jól írsz, hogy hosszú oldalakon keresztül a semmiről, meg apukád új nőjéről regélj.

2013. márc. 5. 15:44
 40/67 Sziszi Anna ***** válasza:
100%
Nagyon jó!!!!!
2013. márc. 5. 16:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!