Én írtam, nagyon érdekelne a vélemény, jó vagy rossz?
Az elején nem sok reményt fűztem hozzá, már megint egy tini lány nyafogása a semmiről, gondoltam magamban. Később azonban megváltozott a véleményem.
Választékosan fogalmazol, korrekt a helyesírásod, gazdag a szókincsed, élettel teli és szemléletes a szöveg. Bár csak az elejét olvastam, eddig kimondottan pozitív benyomást gyakorolt rám.
A cím - Telehold - érdekes. A '90-es években lehetett kapni egy tévéműsor-újságot ezzel a címmel, nem tudom, létezik-e még. Plusz attól is tartottam, amíg még csak a címet ismertem, hogy egy X ezredik tvájlájt-fanfictionnel készülök farkasszemet nézni, amely a "színvonal" kifejezést legfeljebb onnan ismeri, hogy olyanja aztán nincs.
Egy szó, mint száz, kellemesen csalódtam.
A szereplőket ábrázoló képek a jobb oldalon igényesek és dekoratívak. Megkérdezhetem, milyen programmal készültek? :)
Jó, na. Ameddig én olvastam, még nincs különösebb cselekmény, így bátorkodom megkérdezni, hogy a későbbiekben lesz? Mert amilyen jól írsz, én a helyedben valami frappáns kis kalandregényt kerekítenék ebből, külföldi nyaralással, és egy apránként körvonalazódó bűncselekménnyel, akcióval, krimivel, izgalommal. Ahhoz te egyszerűen túl jól írsz, hogy hosszú oldalakon keresztül a semmiről, meg apukád új nőjéről regélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!