Én írtam, nagyon érdekelne a vélemény, jó vagy rossz?
2013. jan. 6. 21:52
11/67 A kérdező kommentje:
de azért köszi :) nem baj ha nem csak pozitív visszajelzések jönnek
2013. jan. 7. 13:25
12/67 Scotty97 válasza:
Hát, mivel a mű címe Telehold, gondolom nem csak erről lesz szó... Ugye jól gondolom?:)
13/67 A kérdező kommentje:
ühüm :) és Scotty (ne haragudj, nem tudom a neved, mert így ugye nem mutatja), már készül az új bejegyzés :)
2013. jan. 7. 16:06
14/67 anonim válasza:
Ügyes vagy, jól írsz :)
Viszont nem tetszik, hogy Amerikában játszódik. Egy magyar lányról, magyar nevekkel tényleg sokkal életszerűbb volna, mert ha csak nem élsz kint Amerikában, akkor a mi valóságunkról többet tudsz.
És azt, hogy bejön neki az a Barney nevű srác, kicsit túl korán hoztad fel szerintem. Először jobban be kellett volna rakni a baráti társaságba, mert egy mondatot írtál róla, hogy összeütköztek, ebből már sejthető volt valami, de úgy igazán akkor ütött volna a csajszi kiborulása, ha csak úgy az 5.-6. fejezetben történik. (vagy kicsit később a történet folyamán, ennyi a lényeg) És akkor kibonthattad volna szépen lassan a dolgot. :)
De jó lett, tényleg
15/67 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. jan. 7. 17:19
16/67 brigi1124 válasza:
Hű,ez tökre jó!de komolyan:) amúgy,én is próbálkoztam úgymond ,,írással",de nem lett ilyen jó.Valaki, segítség?
17/67 anonim válasza:
A könyved totál jó. Tényleg kicsit a helyszíneket túl hirtelen váltod, de én már több regényben is észrevettem hasonló dolgot. És még annyi, ami feltűnt, hogy jelen időben írod, én pedig a múlt időhöz szoktam, de a fejezet végére megszoktam. Eléggé választékosan írsz, ami nagyon jó. Kíváncsi vagyok a folytatásra. [Egyébként én is írok. Én kb. 10 évesen kezdtem el írni könyveket (most 14 éves vagyok) és nagyon élvezem.] Örülök, hogy vannak rokonlelkek. Ja, és várom a folytatást. :D
18/67 Scotty97 válasza:
17. válaszíró (elnézést a lekicsinylőnek tűnő megszólításért:)) milyen témájú könyveket írsz?
19/67 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ezeket a pozitív visszajelzéseket! komolyan, annyira jól esnek!
2013. jan. 7. 21:39
20/67 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik , mikor lesz folytatás? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!