Ajánlanátok nekem jó olvasni valót?
az az igazság, hogy időhiány miatt nem nagyon szoktam könyvet olvasni, inkább csak újságokat, magazinokat. megesik hogy angolul olvasok regényeket, de most egyáltalán nincs ötletem hogy mibe lenne érdemes belekezdeni. mindenféle történetet szeretek ami izgalmas, a romantikusak előnyt élveznek, de a vámpíros sztoriktól a hideg ráz! :)
előre is köszönöm. 17/L
Oláh Gábor: Holnap más leszek
Simone Elkeles: Tökéletes kémia
Polly Shulman: Rajongás
Gergely Márta: A mi lányunk
Leiner Laura: Szent Johanna Gimi
Ezeket olvastam mostanában, és nekem tetszettek :)
Bad Taste in Boys - angol, romantikus, zombis-horror paródia =D egyszerűen imádom =D a történet fogja magát és egy jó nagy pofonnal kifigurázza a mai tömeggyártott fantasy regényeket =D
Kelley Armstrong - Sötét erők trilógia - pergős, kalandos, izgalmas, romantikus... kedvenc.
Rubinvörös és folytatásai - vicces, könnyed, és nem akar több lenni, ami; vagyis egy romantikus, rózsaszín regény egy csomó humorral és egy jóadag plusszal megspékelve =)
Éhezők Viadala - kedvenc könyvem már egy éve, és most, hogy téli szünetben újraolvastam őket, még egyértelműbb lett, hogy ő a No.1 =)
Battle Royale - ezt is szeretem, ez is újraolvasós, az alaptémája ugyanaz, mint az Éhezők Viadaláé, de teljesen más a két történet.
Mielőtt elmegyek - gyönyörű, megható, romantikus történet.
Tökéletes kémia - tényleg nem mondhatok rá mást, mint hogy tökéletes =D
A burok - a Twilight írónője írta, de ez klasszisokkal jobb. Nem is értem, hogy tudta mindkettőt ugyanaz a személy írni.
Vérbe öltözött Anna - nem éppen a legromantikusabb, de attól még nagyon aranyos könyv, és jól van megírva
Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld nagyon jó. Az elsőből már film is készül:
köszönöm szépen a rengeteg ötletet!:)
esetleg tudnátok linkelni nekem olyan oldat ahonnan vmelyiketek le tudnám tölteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!