Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Cortez és Reni le fognak feküdni?

Cortez és Reni le fognak feküdni?

Figyelt kérdés
Véleménynyilvánítás :D :D Várjátok a 8.-at? :D Mit gondoltok mi fog történni a 8.-ban?

2013. jan. 4. 12:46
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Hmm Reni Rentai,tetszik a neved. :D Ne mondd már,hogy a 7. rész után téged sem érdekel. :D Eddig engem semérdekelt.de ahogyan a 7.-ben benne volt a nagy kérdés,szerintem a nyolcadikban simán megtörténhet,hiszen Reni agykorú lesz. :D
2013. jan. 5. 21:57
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg csak említésként benne lesz, de én nem akarom. Mindig rombolja a világomat a tiniszex, akármennyire gyakori is a való életben:D
2013. jan. 5. 22:34
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért 18 éves korban a szex eléggé természetes dolog :D
2013. jan. 5. 23:49
 14/32 anonim ***** válasza:
természetes 18 éves korban, de ez egy "gyerekkönyv" (jó, nem 5 évesek olvassák, de akkor is :D) szóval ne nagyon számíts ilyesmikre :D
2013. jan. 6. 08:59
 15/32 anonim válasza:
sztem le mivel azt mondták hogy korhatáros lesz. de nem biztos
2013. jan. 6. 13:59
 16/32 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :D Juuj.várommár. <3
2013. jan. 6. 14:30
 17/32 anonim ***** válasza:
pont, hogy nem lesz korhatáros... Laura mondta.
2013. jan. 6. 15:04
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

"Rengetegen kérdeztétek, hogy az intim kapcsolatok milyen szerepet kapnak a sorozatban, tekintettel arra, hogy a karakterek egyre idősebbek. Erre az volt a válaszom, hogy ez egy ifjúsági sorozat, és az is marad, így olyan szintű részletességre, ami korhatárossá tenné a kötetet, senki ne számítson. Erről a témáról többet nem szeretnék beszélni, mivel azzal elárulnám, hogy mi várható, vagy éppen mi nem várható az utolsó két kötetben."

Ezt Laura az Útvesztő megjelenése előtt mondta.

/www.leinerlaura.hu/

szóval lehet, hogy meg lesz említve, de kifejtve nem. :)

2013. jan. 6. 15:10
 19/32 A kérdező kommentje:
Természetesen én sem arra gondoltam,hogy kifejti.De mivel a hetesben bennevolt,hogy majdem,és hogy megbeszélik,meg Cortez vár Renire,úgy érzem az emberek többsége többet is szeretne tudni..:)
2013. jan. 6. 16:22
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Az szerintem sem várható, és nem is szükséges hogy kifejtsék. Megemlíteni viszont azt, hogy megtörtént, szerintem fontos, mert ettől lesz valósághű a történet. Én nem vagyok már tinédzser, és szükségtelennek tartom hogy a tizenéveseket arra buzdítsuk, hogy szexeljenek, azzal viszont nincs semmi gond ha azt hallják, hogy ez 18 évesen történik meg. Szerintem egy mai 14 éves ha azt hallja, hogy egy pár 2 évig van együtt de nem fekszenek le, egyszerűen azt mondja, hogy ez hazugság. Ha viszont azt, hogy megfelelő ideig vártak majd megtörtént, jó hatással lehet rá.
2013. jan. 6. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!