Maggie stiefvater - shiver. Valaki olvasta? Vélemény?
Második vagyok:)
Persze, nem azt mondom, hogy rossz, csak nekem nem tetszett :)
Az én örök kedvencem a Garabonc és a Zsarát. Nem mindenki szereti őket, de engem (főleg a Zsarát) nagyon megfogott.
Amúgy még tudom ajánlani a Megsebzett szabadságot Beninától, azt is nagyon szeretem.
Szerintem ez a romantikusoknak való könyv úgy 14-től 17 éves korig kb.
Én 16 éves vagyok és romantikus típusú.Nekem nagyon nagyon tetszett. A kedvenc könyveim közé tartoznak. Az első jobb volt mint a második, mert a 2.-ban hosszú ideig nem történik semmi, de még akkor is élveztem az olvasását. Először lehet, hogy nem fog meg a szereplő, de minél többet olvasod, annál jobban a szívedbe zárod őket. Szerintem olvasd el, mert jó a történet és az író stílusa is nagyon tetszik nekem!:)
Amikor elolvastam a komikat, szinte kötelességem volt megvédeni a könyvet.
Olvastam már sok-sok könyvet, Alkonyattól kezdve, Evernight-on át, SzenJohannáig, mindegyik tetszett, viszont azt hiszem ez lett az egyik kedvenc könyvem. Titokzatos, és egyben kibontakozó. Nekem személy szerint nagyon tetszett, igaz így elolvasva a kritikus véleményeket, van bennük igazság, de nekem a sztori és az író stílusa mellett eltörpülnek a kisebb 'bakik' :) Biztosan kiolvasom a következő részeket, és remélem, hogy a film sem marad el, bár kevés esélyt látok hozzá, hogy meglesz. Mellesleg 1 nap alatt végeztem a könyvvel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!