Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Aki olvasta a Smaragdzöld...

Aki olvasta a Smaragdzöld című könyvet. Hogy is van ez a végén?

Figyelt kérdés

Tegnap este fejeztem be,nagyon tetszett,kedvencem lett.Viszont nem értettem az Epilógusban,hogy Lucy-t Mrs.Bernhardnak szólították.Aztán rádöbbentem,hogy álnevet használnak,és azért.De Mr.Bernhard viszont Gwendolynék komornyika.Akkor ez aztjelenti,hogy Lucy és Paul unokája Mr.Bernhard(a komornyik) akinek a nagynénje Gwendolyn ,igaz?Mert Mr.Bernhard apjának(aki feltehetőleg már halott) Lucy és Paul a szülei,és neki a testvére akkor Gwendolyn.Jól értelmeztem?

A másik pedig,hogy Lucy és Paul akkor örökre 18éves marad?És örökké élni fognak?-mármint a múltban?Mert ha jól emlékeztem,ezt egyik rész se írta le.És mivel a Rubinvörös Epilógusában látni,hogy csak 2hónap telet el a múltban,miközben a jövőben 16év,ezért nem értettem...

2012. dec. 26. 12:04
 1/5 anonim válasza:
Amúgy ezt én sem értettem:DD de szerintem ne próbáld megérteni úgysem fogjukxD
2012. dec. 26. 18:38
 2/5 A kérdező kommentje:

:DD

Az első felét már megértettem,mert tényleg Mr.Bernhardnak(komornyik) a nagynénje Gwendolyn.Viszont a másik felét még mindig nem tudom.Hogy Lucy és Paul örökké él-e a múltban :S

2012. dec. 29. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Ahogy mondod: Mr. Bernhard valószínűleg Lucy és Paul unokája. Ha ez igaz akkor Gwendolyn a nagynénje (vagyis az egyik szülőjének a nővére).

A másiknál miért gondolod, hogy Lucy és Paul nem öregszik??

Lucy és Paul a 1912-es év áprilisába mentek miután Gwendolyn megszületett, vagyis a 1994-es évből, amikor Lucy 18, Paul pedig 20 volt. A Smaragdzöld végén lévő Epilógusban pedig már 1919 van, vagyis Lucy már 25, Paul pedig 27 éves.

2012. dec. 30. 12:28
 4/5 Szmiszi válasza:
Viszont emlékszem mikor lucy megemlítette hogy már csak két év van gwen és közöttük... lucy nem szülhetett két évesen... am én se értem :D
2013. szept. 10. 01:20
 5/5 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok.:)

Nem értem mit nem értesz te se.:D Lucy 1994-ben szült, ekkor volt 18 éves. Majd elmentek 1912-be. Gwen 2010-ből megy vissza 1912-be, amikor már 16 éves. Ha tegyük fel 2020-ból menne vissza 1912-be akkor 8 évvel idősebben találkozna az anyjával, mert már 26 éves lenne.:D

2013. szept. 10. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!