Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvastad a Fekete Tőr Testvéri...

Olvastad a Fekete Tőr Testvériséget?

Figyelt kérdés

Nekem az első 5 iszonyúan tetszett,de beleolvastam a 6 és 7-be...Phury története nem valami jó olt,amazonon sokan le is pontozták :(

A hetes meg inkább John Matthew(meg a haverjai) könyve lesz inkább:( Ti mit gondoltok,azért érdemes lesz rájuk várni? Titeket érdekel John Matthew élete?

Nem tartjátok az első 5 könyvet jobbnak?

2009. aug. 25. 21:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

És még milyen sexi manipulátor :)

Lehet,hogy Rev sztorijáig nem tudok majd várni,és elolvasom angolul(mint a többit :D) De azért előre szomorú vagyok Johnért :(

2009. aug. 27. 18:17
 12/16 anonim ***** válasza:

Hello! XD

Jah sztem is jól néz ki ahogy az írónő leírta.

Írt egy könyvet az írónő aminek ez a címe:

THE BLACK DAGGER BROTHERHOOD: AN INSIDER'S GUIDE

ezt nemtod miről szól? Kíváncsi lennék mikor jelenik meg, szerintem csak jövöre. :(

2009. aug. 27. 18:27
 13/16 A kérdező kommentje:
Hmm...miért nem emailezünk? underworldkukac inbox.com :)
2009. aug. 27. 21:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Ok, jó ötlet, írtam e-mailt, remélem megkaptad :)
2009. aug. 28. 16:51
 15/16 anonim válasza:
A hetes könyv Rehvenge-ről szól.
2010. márc. 8. 16:04
 16/16 anonim válasza:
A következő kötet elméletileg augusztusban jelenik meg és az lesz John sztorija. Nekem nagyon tetszett az összes, bár Phury sztorija kicsit fura volt. Szerintem lassan kezd visszatérni az eredeti "tervéhez", mert Rhev története már kicsit jobb volt. többet szerepeltek benn a többiek is, mint az utolsó 3-ban.
2010. jún. 28. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!