Olvastad a Fekete Tőr Testvériséget?
Nekem az első 5 iszonyúan tetszett,de beleolvastam a 6 és 7-be...Phury története nem valami jó olt,amazonon sokan le is pontozták :(
A hetes meg inkább John Matthew(meg a haverjai) könyve lesz inkább:( Ti mit gondoltok,azért érdemes lesz rájuk várni? Titeket érdekel John Matthew élete?
Nem tartjátok az első 5 könyvet jobbnak?
Én eddig 3 kötetet olvastam el belőle és nagyon tetszett,most olvasom a 4-t hát majd meglátjuk milyen lesz.
Kíváncsi vagyok a többire is.:)
én eddig csak angolul olvastam,és igazi fan lettem :)
majd várom a kritikáitokat,hogy tetszett Phury könyve^^
épp ma lett megrendelhető Phury története úgyhogy, majd ha elolvastam megírom a véleményem. De én az elejétől fogva nagyon kíváncsi voltam Phury történetére.
A 7. rész nem Rehvenge storija ?
Szia , megint én írok. A 12:19- es XD
Én is a régieket jobban szeretem. Nekem nagy kedvencem Z, és Vishous, Habár V storiában A végét kicsit furcsának találtam. Nekem John nemigen nyerte el tetszésemet, habár érdekel milesz vele, hisz Johnban ,,kapott új életet" Darius.
Már végeztél is a könyvvel? :) Nekem Rhage volt az abszolút befutó,de igazából mindegyik annyira de annyira ^^ el sem lehet mondani... szenzációsak.
De félek Phury könyvétől,meg Rhev-től is :( Kéne szólni az írónőnek,hogy térjen vissza a "kezdeti stílusához" :)
V: "Mine" "She comes with me",hogyan is lehetne elfelejteni? :)
Megjelent valami Halálos csók is,amiben Ward keze is bennevan,valaki olvasta? Vagy más könyvet a sorozaton kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!