Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek mi lesz a Szent...

Spergerviki kérdése:

Szerintetek mi lesz a Szent Johanna Gimi 8. részében? (lent a tobbi)

Figyelt kérdés

Miért fogunk Gáboron nagyon meglepodn?

Mi lesz Arnoldnak a nagy szerepe az utolsó részben?

Reninek lesz uj telója

Mi lesz Vikivel?

Na és ricsivel?......

Melyik KÉT kapcspolatban lesznek nagy változások? És,ha igen akkor mi és milyen értelemben jó vagy rossz???

2012. dec. 27. 17:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Gáborra nincs tippem, hiszen alig ismerjük, biztos kiderül róla valami izgalmas :D. Kiderül, hogy Arnold csak kitalálta Cloet, hogy féltékennyé tegye Renit, de hát ez igazán nem jött össze (bár ebben én se vagyok biztos, mert Arnold eléggé intelligensnek tűnik, lehet, hogy tudja, hogy ezzel nem érne el semmit, nem tudom.) Viki megpróbál Reni és Cortez közé állni, Ricsi meg... biztos valamelyik tanárnak a rokona ahogyan többen írták. Hát, már várom a tavaszt, az biztos :D
2013. jan. 2. 14:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Az írónô azt mondta higy nen biztis hogy ket szerelmi kapcsolatban lesz valtozas..en arnoldra es vikire tippelek.szerintem kibekulnek.de ez csak az eb velemenyem..
2013. jan. 2. 15:28
 13/16 anonim ***** válasza:
"Ricsi. Szerintem Máday rokona. xD Azért tud ennyi mindent, meg gondolom ezért nem csapja ki Ricsit." HÁT EZ NAGYON NAGY :D mekkora XD lenne már :D
2013. jan. 3. 20:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem Ricsi Borrel rokona, mert amikor a 4.esben találgatni kezdtek,hogy ki megy el a suliból akkor mondta hogy " Tavaszi szünetben hallottam Borreltől.." szóval tuti hogy Borrel rokona. Gondoloméén:)
2013. jan. 4. 13:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom h Borrel rokona!!!!
2013. jan. 4. 23:08
 16/16 anonim válasza:

Huhh hat:

-gaborrol ki fog derulni, hogy jofej, de abban biztos vagyok, hogy ettol meg nem kerul be a menok koze

-arnoldnak nemtudom milyen szerepe lesz, de gondolom pozitiv, laura nem fogja hagyni, hogy ennyire negativ szereplo maradjon

-reni a szulinapjara kap egy okostelefont a szuleitol, es nem fogja tudni hasznalni:D

-viki majd jon es "veletlenul" elszol valamit amin reni nagyon kiakad

- ricsi szerintem sem maday rokona, inkabb borrele

-az egyik kapcsolat szerintem c+r. vagy osszevesznek valami hulyesegen, vagy kozos megegyezes alapjan (a tovabbtanulas miatt) szakitanak. talan itt jon kozbe arnold es mondjuk beszel cortezzel, hogy bekuljenek ki, nemtudom, mindenesetre a vegere egyutt lesznek es valami olyasmi lesz a nagy valtozas, hogy kozos lakast berelnek parizsban:)

a masik kapcsolatot passzolom.

Ez termeszetesen csak az an velemenyem, valoszinuleg nem fog bejonni, lauranak mindig sikerul meglepnie.

2013. jan. 26. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!