Szerintetek mi lesz a Szent Johanna Gimi 8. részében? (lent a tobbi)
Miért fogunk Gáboron nagyon meglepodn?
Mi lesz Arnoldnak a nagy szerepe az utolsó részben?
Reninek lesz uj telója
Mi lesz Vikivel?
Na és ricsivel?......
Melyik KÉT kapcspolatban lesznek nagy változások? És,ha igen akkor mi és milyen értelemben jó vagy rossz???
Huhh hat:
-gaborrol ki fog derulni, hogy jofej, de abban biztos vagyok, hogy ettol meg nem kerul be a menok koze
-arnoldnak nemtudom milyen szerepe lesz, de gondolom pozitiv, laura nem fogja hagyni, hogy ennyire negativ szereplo maradjon
-reni a szulinapjara kap egy okostelefont a szuleitol, es nem fogja tudni hasznalni:D
-viki majd jon es "veletlenul" elszol valamit amin reni nagyon kiakad
- ricsi szerintem sem maday rokona, inkabb borrele
-az egyik kapcsolat szerintem c+r. vagy osszevesznek valami hulyesegen, vagy kozos megegyezes alapjan (a tovabbtanulas miatt) szakitanak. talan itt jon kozbe arnold es mondjuk beszel cortezzel, hogy bekuljenek ki, nemtudom, mindenesetre a vegere egyutt lesznek es valami olyasmi lesz a nagy valtozas, hogy kozos lakast berelnek parizsban:)
a masik kapcsolatot passzolom.
Ez termeszetesen csak az an velemenyem, valoszinuleg nem fog bejonni, lauranak mindig sikerul meglepnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!