Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szent Johanna Gimi 4. részében...

Szent Johanna Gimi 4. részében, kinevezi be Renit a karaokére?

Figyelt kérdés
Ez sehol sem derül ki...
2012. okt. 19. 18:53
1 2
 1/15 anonim válasza:
Majd csak a kalauzban derül ki.
2012. okt. 20. 09:32
 2/15 anonim ***** válasza:
Ahogy az elöttem lévő ember is leírja a kalauzban fog valószínűleg kiderülni, de szerintem lehet hogy a 8. részben!
2012. okt. 20. 14:48
 3/15 anonim ***** válasza:
Az a 3. részben van :) Pont most olvastam. :D Amúgy szerintem Kinga…
2012. okt. 21. 14:11
 4/15 A kérdező kommentje:
Bocsi,akkor a 3-ban, de milyen kalauzról beszél mindenki és mikor jelenik meg? egyébként tutira nem kinga,mert ha most olvastad akkor azt is elolvastad,hogy ott hisztizett neki, miután fellépett és visszament a többiekhhez....
2012. okt. 22. 13:38
 5/15 anonim ***** válasza:
Igen, tudom. :) Arra gondoltam, hogy talán pont azért csinálta, hogy ne terelődjön rá a gyanú.Kingából kinézem.De ki tudja…
2012. okt. 23. 16:11
 6/15 anonim válasza:
Hát valószínűleg a kalauzban derül csak ki de szerintem Cortez volt.(Csak egy ötlet)
2012. okt. 23. 18:14
 7/15 anonim ***** válasza:
Hát, Ricsiék előtte órán elkérték a zenelejátszóját... szóval lehet hogy ők voltak. De Kinga sem kizárt, mert végül is azt akarta, hogy Reni menőbb legyen, nőjön az önbizalma meg minden. :)
2012. okt. 30. 18:33
 8/15 anonim válasza:
Sztem már a 8-ban ki fog derülni. Indoklás pedig: Ez egy olyan titok ami elég nagy eseményhullámot hozhat magával haúgy van megírva és én simán kinézem Laurából. 2. ok pedig az, hogy már a 7. kötetben is van róla szó úgyhogy nem merült feledésbe Reni számára.
2012. nov. 1. 19:50
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Viki... amikor Reni kimegy, Cortez megkérdezi a srácoktól és ők elmondják, hogy Viki kérte meg őket, nevezzék be... Cortez pedig egyből felhívja, vele beszél (veszekszik emiatt) mobilon, miközben Reni énekel...

szerintem :)

2012. nov. 6. 11:12
 10/15 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Úgy értem, amikor Renit szólítják és kimegy a színpadra énekelni, akkor Cortez kérdezi meg a srácokat...

A karaokét még akkoriban tartották, amikor Viki nagyon jóban volt mindenkivel.

én legalábbis így írtam volna meg, ha én írtam volna

2012. nov. 6. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!