Ki mit gondol a szent johanna gimi Arnoldjáról?
Figyelt kérdés
Nekem személy szerint sose volt szimpi, sőőt meglehetősen utáltam. Bár hallottam olyan véleményt is, hogy valaki azért szurkolt hogy Reni Arnolddal jöjjön össze ne Cortezzel. Vélemények? Köszi:)2012. szept. 30. 12:21
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
Én az elején egy kicsit bírtam, de már ki nem állhatom :D a 6.-7. részben már nagyon szemét...
3/11 anonim válasza:
Azért szemét,mert féltékeny Cortezre.
4/11 anonim válasza:
Én az elejétől kezdve bírtam és most is kedvelem mert átérzem a helyzetèt. Ő csak jót akart Reninek és lehet h rosszul csinálta de a szándék a lényeg. Tény h nagyon bunkó a könyv vége felé de csak ezért nem fogom megutálni. Tetszenek a nézetei és az egyéni világképe. Bár érdekes volt Ricsi szemszögéből látni a dolgokat és a többiek véleményét is átèrzem de azért elég gonoszak vele. Hisz ő tök egyedül lesz 11 ember ellen. És ne haragudjatok de nem értem meg az olyan véleményeket akik azért utálják
5/11 anonim válasza:
Előző vagyok: szóval írjatok értelmi érveket mert az nem az h "olyan bunkó Renivel". Rohadt nehéz lehet neki.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2012. okt. 10. 15:53
8/11 anonim válasza:
nekem se túl szimpi főleg az 5.-6. részben
9/11 anonim válasza:
Én eleinte bírtam, de az 5-6.-ban én is megutáltam. És, ha indokot akarsz akkor azért, mert csak azt nézi neki mi jó, nem pedig azt , hogy Reninek mi jó.Ha szeretsz valakit akkor biztos az ő érdekeit nézed.
10/11 anonim válasza:
Amm hát én az elején bírtam de sose volt a favorit mert mindig megakadájozta h Reni és Cortez beszéljenek....összejöjenek,de amikor elment minden jobb lett és Arnold azért is szemét mert nem ír Reninek levelet...és nem megy el a sz.avatóra se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!