Szerintetek mi lesz a Szent Johanna Gimi 8. részében? (lent a tobbi)
Miért fogunk Gáboron nagyon meglepodn?
Mi lesz Arnoldnak a nagy szerepe az utolsó részben?
Reninek lesz uj telója
Mi lesz Vikivel?
Na és ricsivel?......
Melyik KÉT kapcspolatban lesznek nagy változások? És,ha igen akkor mi és milyen értelemben jó vagy rossz???
Gáboron szerintem azért mert kiderül hogy alapból milyen vicces meg jófej meg stb.:D
Arnold gondolom megtudja hogy Reni mehetne Párizsba tanulni és vissza fog menni megint összevesznek meg győzködi Renit hogy menjen oda
Viki..ő is visszatér valamiért, és megpróbál Reni és Cortez közé állni
Ricsiről sok dolog fog kiderülni, mert róla alig tudunk valamit..Például hogy miért tudott előre olyan sok dolgot(tűzriadó a 7.esben, meg hogy az ajtókat egyik nyáron kicserélték stb.), és miért nem lehet kirúgni ( mert Máday egyzser modnta neki hogy már rég kirúgta volna,ha...)
Szerintem vagyis nagyon remélem hogy jó értelembe lesznek a nagy változások. És szerintem Ricsi és Virág & Cortez és Reni kapcsolatába lesznek dolgok..Kinga és Dave szerintem azért nem mert ők nem rég kezdtek el járni..bár kitudja:)
Szerintem(de ez csak én gondolom így):
Eddig nekem olyan visszahuzódos fiúnak tűnt a regényben nem úgy mint pl zsolti :D Szóval szerintem valami hasonló szerepe lesz mint zsoltinak vagy szerelmes lesz vagy "bekerül a menők közé"
Ha Lesz Reninek új telója biztos sztem Mauc és Dave "lecsap rá" és lecsekkolják..
És amit az elöző hozzá szoló írt szerintem is az lesz alnordal reni csak szerintem annyi lesz hogy Reni kimegy Párizsba tanlni,táv.kapcsolatban lesznek Cortez.el és Viki bekavar....Ricsire gőzöm sincs ...szerintem reniékében és is-is.....
Szerintem:
-Gábor be fog kerülni a menők közé
-Arnold még nagyobb ellenszenvet fog kiváltani (legalábbis nálam)
-Reni biztos a szülinapjára fog kapni új telót(Ápr.11)(esetleg Corteztől és a szüleitől közösen)
-Viki biztos bele üti majd a fejét olyan dolgokba, amik nem tartoznak rá
-na az tuti, h Ricsinek van valami köze Mádayhoz
-a két kapcsolat:(sztem)
R+V C+R
remélem akármelyik kettő is az, csak pozitív irányban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is remélem hogy csak is pozitív irányba
de mivan ha ricsi nem Máday rokona hanem Borrelé
Azt mondtan Ricsinek hogy már O rég kirúgt volna ha.....
de HA az o rokona amúgy ez akkor megse fordulna fejébe de ha valaki nem engedi hogy kirúgják pl.Borrel igazgató bá.!
Mert kiderül , hogy cicces és jófej !
Megtudja hogy Reni mehetne Párizsba tanulni ezért győzködni fogja hogy fogadja el ... megint össze vesznek
Nem lesz új talója , max ha Cortez vesz neki egyet
Viki kettőjük közé akar állni , nem sikerül neki
Ricsinek valami köze lesz Mádayhoz
Rics&Virág valamint Reni&Cortez jó és rossz értelemben lesz változás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!