Léteznek minőségi One Direction fanfictionok?!
Figyelt kérdés
eddig egyetlen egyet olvastam, nixon.blog.neon.hu ,és eléggé el vagyok keseredve,hogy már nincsenek jó sztorik..Amikbe belekezdtem mindben volt valami hiba.
1. az alapsztori jó volt,de az író volt pocsék
2. egész jól írt a csaj,de semmitmondó volt a sztori.
3.annyira hihetetlen volt az egész,és túúl szirupos.(egy csaj véletlenül nekimegy az egyik tagnak,aztán flegmáskodik egy kicsit,hogy ő mennyire nem bírja az 1D-t,és kb. a 4. részben kijelenti,hogy ő halálosan szerelmes...)
Tehát az a kérdésem,hogy tud valaki egy ehhez hasonló (tehát elég valóságos,akár nem happy enddel végződő sztorit),vagy bármilyet,ami jól van megírva?
2012. dec. 23. 20:35
11/15 valery112 válasza:
12/15 anonim válasza:
Most próbálkozom egy nem hétköznapi blog írásával :) A végére nem is happy end van tervbe véve. Ha van kedved nézz be és olvasd el ^^ [link]
13/15 anonim válasza:
Nézz be ide ezaz enyém :) [link]
14/15 anonim válasza:
ez az enyém, nem állítom, hogy valami szuperszonikus, de less be hátha megtetszik :))
15/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!