Milyen a részlete a könyvemnek? Őszinte vélemények?
Hetente 50-en halnak meg? O.o Mi ez? Valami abszolút nagy tömeggyilkosság egy óriási városban? Mert hogy hetente 50-en halnak meg az túlzás, ráadásul alig van vér és fehér bőr? Vámpirizmus, mármint vámpír(ok) a bűnösök?
Jó a részlet csak alig lehet belőle valamit megtudni amit meg megtudunk az, hát...
Ne haragudj, nekem nem tetszik. Ilyen kis helyre nem szabad ennyi információt bezsúfolni. Nem tudom, hogy ez valaminek az eleje vagy a közepe, ettől is függ, hogy kellene-e többet tudnunk a szereplőkről.
Nem beszélve arról, hogy megint egy vámpíros történet, ha jól veszem ki. Valaki találjon már ki valami újat!
A szókinccsel vannak bajok. Meglehet, hogy a tartalommal is. Ha néhány dolgot megszemélyesítenél, hasonlatokkal sokkal jobban hangzana pl: teste helyett bőre... bőre fehérebb, mint a frissen esett hó
Egy kicsit vigyél bele több életet. Lehet jó amit elgondoltál csak a megfogalmazással vagy baj. És a Jamest ne használd mindig. Írd, hogy a rendőr vagy ami a foglalkozása vagy csak simán férfi. A szereplők véleményét érzéseit is írd bele, hogy meg lehessen őket jobban ismerni. És gondold át alaposan, hogy logikus és még ha hihetetlen is hihetőnek kell hangzania, úgy írd le, hogy elhiggye az olvasó, hogy amit te leírsz az igaz és át tudja élni ő is. Ja és ez a heti 50 tényleg nagyon sok, ha csak New York nagyságú a város...
sok sikert :D
Néhány kérdésem lenne.
1: "April szerint pedig rákos volt."
Ezek szerint a rendőrök, miután megtalálták a hullát nem hívtak oda a halottkémet és nem kérték el a nő orvosi papírjait? Elvégre nem mindegy, hogy gyilkosság, vagy szimplán természetesnek mondható halál... A saját orvosa pedig csak tudja, hogy rákos-e vagy sem. Elvégre ha én rákos vagyok nem tudom megállapítani a tüneteim alapján, hogy mi a fene bajom is van tulajdonképpen, mivel van még jó néhány alternatíva. Az orvos fog engem diagnosztizálni, aki nyilván majd elküld engem ilyen-olyan helyekre kezeltetni magamat... de ez már más téma. :) A lényeget gondolom érted.
2: Hány fős az a város/falvacska, ahol a történet játszódik?
Ilyen halálozási arány mellett hamarosan egy ember sem lesz... xD
Amúgy az eddigiek alapján semmi extra. Átlagos próbálkozás, de ne add fel! :) Ki tudja, talán ezután írod meg életed nagy könyvét!
könyved? Talán már kiadták? Akkor könyv, ha kiadták.
Szóval: a szókincseddel bajok vannak, túl sok mindent adsz meg ennyi részletben.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!