Milyen a részlet? Mik az őszinte vélemények?
Sok ideig sétáltam,mikor négy fekete ruhába öltözött alak körbevett.Nagyon megijedtem és megpróbáltam elszaladni.Az egyikük megfogott és így szólt:-Te innen nem mész sehova!Gyere!
-Nem fogok...menni!-lihegtem,mert azon erőlködtem,hogy kihúzzam a karomat a markából.Persze nem sikerült.
-Figyelj!Kemény a kiscsaj!-röhögött fel a bal oldalamon álló férfi.Az is felnevetett aki engem húzott maga után.Szorítása enyhült.Kitéptem a kezemet az övéből.Elsprinteltem.
-Menjetek utána!Diego,Whiskey utána!
Csak most vettem észre,hogy az egyik ürge 2 db pórázt tartott a kezében.Elengedte őket és azok utánam rohantak.Gyorsabb tempóra kapcsoltam,de így is utolértek.Hátulról fellöktek.A beton felsértette a bőrömet,az állatok pedig húzni kezdtek .Eltörhetett a lábam mikor ráharapott az egyik.Felordítottam.Egy néni nézett ki az ablakon.
-Valaki aludni szeretne!-kiáltott.
-Bocsánat hölgyem!-erőltetett vigyort az arcára valamelyik.-Filmet
forgatunk és...Rebecca nagyon beleéli magát a szerepébe.Még egyszer bocsánat!
A nő becsukta az ablakot.
-Én,Rebecca?Ez komoly?
-Hát igen.A nyanya úgy tudja.Amúgy mi az igazi neved?
-Pont az.Miért érdekel az téged?-háborogtam.
-Mond el!-a pasi belerúgott a lábamba,amitől összeestem.Nehézkesen felálltam és elmosolyodtam.
-Csak ennyit tudtok?
Lehet,hogy hülyének néztek,de nem akartam kimutatni a félelmemet.
Újra megrúgott és a földön tartott.A többiek körém sereglettek és verni kezdtek.A kutyák harapdálni kezdték a fejemet,amin éreztem a
vár meleg áradását.Elájultam.
Vegyes érzéseket keltett bennem. Egyrészt értem, hogy kapkodósra akartad írni, hiszen üldözés, de szerintem már túlzottan az lett.
"az egyik ürge 2 db pórázt tartott a kezében.Elengedte őket és azok utánam rohantak."
a pórázak rohantak utána? Ezt át kellene gondolni.
Kevés ez a részlet, de nekem kicsit kezdetleges a szöveg, nem jön át a hangulat, nem hallom a környezetet, nem érzem a félelmet, a fájdalmat.
Sok ideig sétáltam,mikor négy fekete ruhába öltözött alak körbevett.Nagyon megijedtem és megpróbáltam elszaladni.Az egyikük megfogott és így szólt:-Te innen nem mész sehova!Gyere!
-Nem fogok...menni!-lihegtem,mert azon erőlködtem,hogy kihúzzam a karomat a markából.Persze nem sikerült.
-Figyelj!Kemény a kiscsaj!-röhögött fel a bal oldalamon álló férfi.Az is felnevetett aki engem húzott maga után.Szorítása enyhült.Kitéptem a kezemet az övéből.Elsprinteltem.
-Menjetek utána!Diego,Whiskey utána!
Csak most vettem észre,hogy az egyik ürge 2 db pórázt tartott a kezében.Elengedte azokat és a kutyák utánam rohantak.Gyorsabb tempóra kapcsoltam,de így is utolértek.Hátulról fellöktek.A beton felsértette a bőrömet,az állatok pedig húzni kezdtek .Eltörhetett a lábam mikor ráharapott az egyik.Felordítottam.Egy néni nézett ki az ablakon.
-Valaki aludni szeretne!-kiáltott.
-Bocsánat hölgyem!-erőltetett vigyort az arcára valamelyik.-Filmet
forgatunk és...Rebecca nagyon beleéli magát a szerepébe.Még egyszer bocsánat!
A nő becsukta az ablakot.
-Én,Rebecca?Ez komoly?
-Hát igen.A nyanya úgy tudja.Amúgy mi az igazi neved?
-Pont az.Miért érdekel az téged?-háborogtam.
-Mond el!-a pasi belerúgott a lábamba,amitől összeestem.Nehézkesen felálltam és elmosolyodtam.
-Csak ennyit tudtok?
Lehet,hogy hülyének néztek,de nem akartam kimutatni a félelmemet.
Újra megrúgott és a földön tartott.A többiek körém sereglettek és verni kezdtek.A kutyák harapdálni kezdték a fejemet,amin éreztem a
vár meleg áradását.Elájultam.
Szia!
Egész jó, viszont egyetértek az előttem szólóval.
Meg szerintem azt, hogy két darab, azt írd ki, és ne rövidítsd!
Továbbá "-Mond el!-a pasi belerúgott a lábamba,amitől összeestem." A felszólítómód tudtommal két "d" (jelen esetben). Tehát így helyes: - Mondd...
Vannak még szóismétlések és fogalmazási hibák, de eszek nekem nagyon feltűntek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!