Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Victor Borge -ről jelent meg...

Victor Borge -ről jelent meg magyar nyelven könyv?

Figyelt kérdés
Egy fantasztikus embernek tartom, és szeretnék többet megtudni róla. Hazánkban nem nagyon ismert a neve, amit sajnálok. Eddig még nem bukkantam róla szóló könyvre. Megköszönném ha valakinek van információja hogy jelent e meg róla könyv.
2012. dec. 18. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Külföldön sem jelent meg róla könyv. (Persze neki van könyve, de az nem magáról szól.)
2013. aug. 9. 21:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát ezt sajnálattal hallom, pedig reménykedtem hogy jelent meg róla könyv:-( Elég szimpatikus embernek tűnik nekem, jó lett volna többet megtudni róla
2013. aug. 9. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Illetve egy könyv mégiscsak akad róla. Om Victor Borge, verdens morsomste mand. Bár nem értek dánul, úgyhogy lehet, hogy nem az életéről szól. Több könyv azonban sehol sincs róla.
2013. aug. 9. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!