Mi a címe ennek a könyvnek?
Ha ezt szó szerint talán beírtad volna a google-be, ELSŐ találatra kiadja.
Az első válaszoló se a port.hun kereste, hanem a google-on. :)
Hiába törölteted a választ, az értő olvasás akkor sem az erősséged.
Kiemelném újból a kedvedért: -GOOGLE-
Micsoda ősbunküók itt egyesek. Tapasztald GyK-ző vagyok, de néha még én is meglepődöm.
Szerintem Nyáry Krisztinán Így szerettek ők című könyvét keresed.
Az mennyiben kulturált válasz, hogy valaki lebunkózza itt azokat, akik segítenek neked, csak felhívják figyelmedet arra, hogy a Google-on keresztül könnyebben megtaláltad volna a választ, mint így, hogy ide kiírtad?
Mi is így találjuk meg a válaszokat a kérdésre.
A te kérdésedre pl. beírtam én is a keresőbe, hogy
"a magyar irodalom nagyjai szerelmeinek története".
És megkaptam azt az oldalt, amit az első válaszoló elküldött neked.
Semmi rosszat nem írt, csak felhívta figyelmedet erre a lehetőségre.
Nem én kezdtem a bunkózást. Hülyeségre mg nem lehet kulturált választ adni.
Az igazság az, hogy ha nem tudsz valamit, amit a kérdező sem tud, akkor nem kell fárasztanod magad azzal, hogy feleslegesen guglizgatsz. Majd jön valaki, aki gugli nélkül is tudja. Például én.
Ilyen egyszerű.
Jujj, de frusztrált itt valaki.
Nem, nem kell leborulni előttem, ne röhögtesd ki magad ilyen válaszokkal. De tudtommal ez az oldal arra van, hogy megkérdezzen valamit a embre.
Abban igazad van, hogy sokszor mgkérdeznek olyat, ami a guglin 2 másodperc alatt megkereshető / Mi a paprikás krumpli receptje ?/
De megmondaád, hogy mi a szöszt üssön be a gugliba, ha még azt se tudja, mit keressen ? Ember, gondolkozz már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!