Ha magyar írónő külföldi álnévvel ad ki könyveket többre viheti? Hogy véleményeznétek?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egy tehetséges íróról van szó.2012. nov. 5. 17:39
1/4 anonim válasza:
Szerintem igen. Nem logikus, de itthon jobban eladható egy könyv külföldi névvel. De ez csak az én véleményem.
2/4 anonim válasza:
Nem hinném, jól fogynak nálunk tehetséges magyar írók könyvei is, sok vásárló kifejezetten csak magyar írótól vásárol, a legtöbbnek mindegy csak jó legyen.
3/4 anonim válasza:
Szerintem igen! és ne látszódjon, hogy nő vagy, mert az is visszatartó erő.
pl. J.K. Rowling azért használta rövidítve a nevét, hogy hitelesebb legyen. (a kiadó úgy gondolta, jó sci-fi/mese történeteket csak nők tudnak írni)
4/4 anonim válasza:
Szerintem ehhez inkább annak van köze, milyen nemzetiségű a főhős és a többi karakter.
Elég furán venné ki magát, ha a Rosemary és Jodie (bocs, ha lelőttem egy már létező regénycímet) cím fölé odabiggyesztenék a Nagy Erzsébet nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!