Van egy blogom, és nem tudom, hogy folytassam-e, mert egyáltalán nincs olvasottságom. Ti mit mondtok erre?
"Olvasni nem ciki! Én is ezt teszem! Olvass bátran. ne érdekeljen mások véleménye" Imádlak:D
Folytasd!
Szia!
Megvan hírdetve valahol, hogy létezik a blogod? Ajánlottad bárkinek bármikor? Mert ha nem, hogy várod el, hogy milliárdnyi blog közül éppen a tiedre tévedjenek be és olvassanak el.
A másik: ha a tartalom meg is felel, eléggé elnagyolt a honlap.
Esztétika: felül az a címsor borzalmasan sablonos és egyszerű. A háttér jó, a színek is. De! Ha bejegyzést írsz, akkor tiszteld meg az olvasódat annyival, hogy sorkizártre teszed elválasztással. A twilight fehér alapon fehérrel borzalmasan visszataszító! Fájdalmas olvasni a szemnek. A képek túl egyszerűek, amit bárki bárhol máshol láthat a világhálón, semmi animáció bulis dolog, ami feldobná az egészet.
És rögtön az első bejegyzésed kataszrófálisan el van szúrva! Komolyan, minek írod, ha rögtön úgy állsz neki, hogy hátha valaki egyáltalán olvas... És a fogalmazásodnak is van még hova fejlődnie. Kicsit kiakasztott... nevetségesen hangzik!
Nem értek a blogkészítéshez bevallom, de ahhoz igen, hogy én (és nagyátlagban az emberek) mit várok el egy igényes, rendezett blogtól. (a tiéd kicsit sem rendezett.) Az én öt szempontomból egynek felel meg, és ez a háttér. A másik négyre egy pontot se tudnék adni!
Bocsi, ez az őszinte véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!