Tudtok ajánlani jó könyvet? De inkább véknyat! 16/F
Nem szeretek olvasni, vagyis eddig nem szerettem, de most korházba vagyok, és nem tudok mit kezdeni magammal.
KÖSZÖNÖM!
J. D. Salinger: Zabhegyező - elég vékony, korodbelinek való
Leslie L. Lawrence krimik
Attól függ, neked mi a vékony.
Nekem elég rövid volt pl. James Herbert - 48 című sci-fi/horror könyve. Pillanatok alatt a végére értem. Ennél csak hosszabb könyveket olvastam.
A Zabhegyező tényleg tetszene neked szerintem. Esetleg még Agatha Christi krimik, nyilván akkor egy rövidebb először. Bár lehet, hogy érdemes lenne egy nagyon jóval kezdened, pl. Gyilkosság az Orient Expressen. Ezeknek általában sajátossága, hogy az elején (kb.20-30-40 oldal) nem olyan érdekes, mert ugye ahhoz, hogy érdekes legyen a gyilkosság, ismerni kell a szereplőket. Az előbb ajánlott könyvben mondjuk pont nem emlékszem hogy van, régen olvastam.
Esetleg olvashatsz novellákat, Poe (A Morgue utcai kettős gyilkosság pl.), vagy Örkény Egypercesek. Kicsit elvont,de szerintem jók. Annál rövidebbet már biztos nem találsz(pláne az Egyperceseknél, két oldal az összes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!